Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937

Έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937

Σε έκτακτη ενική Συνέλευση του Συλλόγου καλούνται τα μέλη του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙ ΒΟΛΟΥ 1937 , την Δευτέρα 9 Μαίου 2016 στην αίθουσα εκδηλώσεων του υ “PARK HOTEL” και ώρα 19:00 και σε περίπτωση μη απαρτίας στις 20:00 της ίδιας ημέρας.

Τα θέματα της .Σ. είναι:

 1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα αυτής.
 2. Ενημέρωση των μελών του Συλλόγου από την ορισθείσα επιτροπή που διαχειρίστηκε
  το θέμα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

 3. Συζήτηση λήψη απόφασης για το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος.

 4. Εξουσιοδότηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου από τα μέλη της Γενικής
  Συνέλευσης για την πραγματο επαφών με ενδιαφερόμενους για το
  του Συλλόγου και τη σύναψη συμφωνίας με αυτούς.

 5. Τακτο μητρώου μελών .

  Εν τω μεταξύ, τo Δ/κο Συμβούλιο του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙ ΒΟΛΟΥ 1937 στη συνεδρίαση του τη Δευτέρα 20 Απριλίου 2016 και ενόψει της κρίσιμης και καθοριστικής Γενικής Συνέλευσης , η όποια έχει ανακοινωθεί για τις 9 Μαΐου 2016 και για την απρόσκοπτη πραγματοποίηση αυτής , αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω :

 6. Όσα από τα μέλη δεν είναι τακτοποιημένα οικονομικά , από το 2009 και εντεύθεν, μπορούν να ενεργοποιηθούν καταβάλλοντας την ετήσια συνδρομή τους , για τα έτη 2015-16 , ποσού 20 ευρώ ανά έτος , έως τις 27 Απριλίου 2016.

 7. Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν νέα μέλη μπορούν με αίτηση προς το Δ/κο Συμβούλιο να εγγράφονται έως της 27 Απριλίου 2016 .

 8. Σε περίπτωση που τα μη ενεργά μέλη δεν επανεργοποιηθούν , τότε , με εισήγηση του Δ/κου Συμβουλίου , θα διαγραφούν από μέλη του Συλλόγου , με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης .

 9. Κανένα νέο μέλος δεν θα εγγράφεται την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης .

 10. Τα μη τακτοποιημένα οικονομικά μέλη του Συλλόγου μπορούν να εγγράφονται έως και πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης

 11. Στην αίθουσα της Γενικής Συνέλευσης θα εισέρχονται ΜΟΟ τα μέλη του Συλλόγου , εφοδιασμένα με κάρτα διαπίστευσης .

Για τις εγγραφές και επανεγγραφές , τα γραφεία του Συλλόγου στη Θύρα 6 του , θα είναι ανοικτά M.Δευτέρα – M. Τετάρτη και M.Πέμπτη , 18.00-20.00 ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πηγαίνουν καθημερινά και στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς , από τις 16.00 έως τις 19.00.

Η ισχυροποίηση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου θα αποτελέσει το μεγαλύτερο όπλο της ομάδας ενόψει της επόμενης μέρας.

Η μέρα που θα ξαναδούμε την ποδοσφαιρική αγαπημένη ομάδα στους αγωνιστικούς χώρους πλησιάζει και πρέπει να τη θωρακίσουμε .

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση