Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Εκπληκτική η Νίκη Βόλου επί του Γ.Σ. Φαρσάλων
Εκπληκτική η Νίκη Βόλου επί του Γ.Σ. Φαρσάλων

Εκπληκτική η Νίκη Βόλου επί του Γ.Σ. Φαρσάλων

Σε ένα γεμάτο από κόσμο Κλειστό υμναστήριο .Ιωνίας, σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι, η ίκη , επισε με 90 – 88 της ομάδας του .Σ. Φαρσάλων, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής μπάσκετ.

Η μπάσκετ του «Η ΝΙΚΗ», ευχαριστεί τον κόσμο για τον παλμό, την ψυχή και την απίστευτη ατμόσφαιρα που δημιούργησε και σε αυτό το παιχνίδι και συγχαίρει παίκτες και προπονητικό τιμ για τη νίκη που πέτυχαν , με αποτέλεσμα να βρίσκονται πιο κοντά στον στόχο της παραμονής.

Η Δ.Ε. συγχαίρει την αξιόμαχη ομάδα των Φαρσάλων που συνετέλεσε ώστε να διεξαχθεί ένα εκπληκτικό παιχνίδι και να αποζημιώσει τους εκατοντάδες φιλάθλων που βρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο κι εύχεται στην ομάδα καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Τα δεκάλεπτα: 27 – 24, 47 – 39, 74 – 63, 90 – 88

Νίκη (Πρέκας – Τύμπας): Καραγιώργος, Γεωργίου 24(2), Αναγνωστόπουλος 9(3), Γιωτόπουλος, Κουτίνας 14(2), Τσαβές , Τσιούδης 8(1), Τσώλης9(1) , Τάσσος 12, Φρουσκλιάς 14, Διγενής, Πανιόπουλος.

Γ.Σ.Φαρσάλων (Φόρος): Λεπενιώτης 11(1), Χαιρετίδης 3, Αναγνωστόπουλος 12 (2), Τσιώγκας , Τοπουζίδης 12(2) , Συνετός 2, Φιλιππόπουλος , Γκιουλέκας 30(1), Δέσπος 18, πης, Λούτας, Φαρμάκης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση