Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Εκπαιδευτικό τριήμερο για την Himera Sailing School
Εκπαιδευτικό τριήμερο για την Himera Sailing School

Εκπαιδευτικό τριήμερο για την Himera Sailing School

Από 4 έως 6 Μαϊου, οι φίλοι της ιστιοπλοϊας είχαν την ευκαιρία να μάθουν πολλά μυστικά του χώρου, στο λιμάνι της πόλης μας.

Συγκεκριμένα, το Α2/2015 τμήμα κυβερνητών πραγματοποίησε το 9ο και 10ο πρακτικό του μάθημα με το σκάφος LAUREN, εκτελώντας κυρίως χειρισμούς λιμένα, τόσο πρυμνοδετήσεις με άγκυρα όσο και πλαγιοδετήσεις στον ντόκο και σε ντάνα. Η εβδομάδα έκλεισε με την θεωρία της μηχανολογία στα γραφεία του ομίλου. Αντίστοιχα, η ύλη για το Α3/2015 στο 4ο πρακτικό μάθημα του τμήματος πέραν των πλαγιοδετήσεων περιλάμβανε και την χρήση των track,μαΐστρας και τζένοας με το σκάφος LAUREN, αλλά και την επίσκεψη στο STS YOUNG ENDEAVOUR το οποίο παρέμεινε για 2 ημέρες στο λιμάνι του Βόλου. Η της σχολής κυμάτισε στον εν πλω αποχαιρετισμό του Young Endeavour σήμερα το πρωί, πάνω στο σκάφος Calliope ενώ αυτή του ΙΟΒΑΘ στο Beethoven, ξεπροβοδίζοντας τους Αυστραλούς δόκιμους με επόμενο σταθμό τους την Μάλτα.

Την ευκαιρία να ζήσουν αυτήν την εμπειρία, εκτός από τους εκπαιδευτές της σχολής Himera, είχαν και παλαιότεροι , φίλοι της ιστιοπλοϊας, καθώς και πλήθος επισκεπτών και ενδιαφερόμενων. Επόμενο εκπαιδευτικό της σχολής, το επόμενο Σαββατοκύριακο, με το διήμερο ταξίδι του /2015 τμήματος κυβερνητών στους Ωρεούς Ευβοίας, εκεί που θα υπάρξει , ανάμεσα στη Himera και την εκπαιδευτική σχολή του ΝΟΔΩ.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Nέα πεζοδρόμια από Σκιάθο μέχρι Κουκουναριές κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/uJfkC7WUBm… -

  • Αφιέρωμα -ύμνος του National Geographic Romania στη Θεσσαλία #NationalGeographicRomania - https://t.co/h2iK04yl8z -

  • Ασφαλτόστρωση του δρόμου προς Ι.Μ. Αγίου Σπυρίδωνος στο Προμύρι #έργοασφαλτόστρωσης - https://t.co/cQ8T1sB6CI -

"Αλιεύοντας" την είδηση