Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Εκπαίδευση του ΕΚΑΒ στο τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου
Εκπαίδευση του ΕΚΑΒ στο τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου

Εκπαίδευση του ΕΚΑΒ στο τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου

Σε εκπίδευση σχετικά με τη χρήση του υτόματου εξωτερικού απινιδωτή, προχώρησε το ΕΚΑΒ στο τμήμα στίβου του “Η ΝΙΚΗ” το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου, ενώ τιμήθηκε και ο δωρητής.

Ο αυτόματος , αποτελεί δωρεά των φροντιστηρίων “ΤΑΣΗ” προς το τμήμα.

Το Σάββατο, πλήρωμα του ΕΚΑΒ, εκπαίδευσε και διοικητικό προσωπικό του τμήματος στίβου, ενώ εκπαιδεύτηκαν επίσης, ο έφορος και οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας στη χρήση του απινιδωτή.

Ενημέρωση υπήρξε και για τη σημασία στην παροχή των πρώτων βοηθειών.

Ο έφορος του τμήματος στίβου της Νίκης Γιώργος Τάκης, ευχαρίστησε γι' ακόμη μία φορά τον ιδρυτή των φροντιστηρίων “ΤΑΣΗ” Αποστόλη Παπαθεοδώρου, για την ευγενική προσφορά του, επισημαίνοντας ότι, ο αυτόματος , αποτελεί ένα χρήσιμο “εργαλείο” για όλους τους αθλούμενους και όχι μόνο και πλέον όλη η εγκατάσταση του Πανθεσσαλικού θα έχει το δικό της απινιδωτή.

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, το τμήμα τίμησε τον κ. Παπαθεοδώρου για την προσφορά του. Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Συλλόγου Στέργιος Φάτσης, ενώ παρευρέθηκαν ο γενικός γραμματέας και έφορος βόλεϊ Στέλιος Κολόζος και ο ταμίας του Συλλόγου Αντώνης Καπουρνιώτης.

Εμφάνιση της αγωνιστικής ομάδας του τμήματος, πρόσφερε στον κ. Παπαθεοδώρου, ο έφορος του τμήματος στίβου Γιώργος Τάκης.

Το τμήμα στίβου του “Η ΝΙΚΗ” ευχαριστεί τον Δημήτρη Βαΐτση – πλήρωμα του ΕΚΑΒ καθώς και τον γιατρό του ΕΚΑΒ Κωνσταντίνο Σταμνά για την εκπαίδευση και ενημέρωση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση