Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Εκπαίδευση του ΕΚΑΒ στο τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου
Εκπαίδευση του ΕΚΑΒ στο τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου

Εκπαίδευση του ΕΚΑΒ στο τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου

Σε εκπαίδευση σχετικά με τη χρήση του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, προχώρησε το ΕΚΑΒ στο τμήμα στίβου του .Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου, ενώ τιμήθηκε και ο δωρητής.

Ο αυτόματος , αποτελεί δωρεά των φροντιστηρίων “ΔΙΑΣΤΑΣΗ” προς το τμήμα.

Το Σάββατο, πλήρωμα του ΕΚΑΒ, εκπαίδευσε προπονητές και διοικητικό προσωπικό του τμήματος στίβου, ενώ εκπαιδεύτηκαν επίσης, ο έφορος και οι της αγωνιστικής ομάδας στη χρήση του απινιδωτή.

Ενημέρωση υπήρξε και για τη σημασία στην παροχή των πρώτων βοηθειών.

Ο έφορος του τμήματος στίβου της ς Βόλου ιώργος Τάκης, ευχαρίστησε γι' ακόμη μία φορά τον ιδρυτή των φροντιστηρίων “ΔΙΑΣΤΑΣΗ” Αποστόλη Παπαθεοδώρου, για την ευγενική προσφορά του, επισημαίνοντας ότι, ο αυτόματος , αποτελεί ένα χρήσιμο “εργαλείο” για όλους τους αθλούμε και όχι μόνο και πλέον όλη η εγκατάσταση του Πανθεσσαλικού θα έχει το δικό της απινιδωτή.

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, το τμήμα τίμησε τον κ. Παπαθεοδώρου για την προσφορά του. Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Συλλόγου Στέργιος Φάτσης, ενώ παρευρέθηκαν ο γενικός και έφορος βόλεϊ Στέλιος Κολόζος και ο ταμίας του Συλλόγου Αντώνης Καπουρνιώτης.

Εμφάνιση της αγωνιστικής ομάδας του τμήματος, πρόσφερε στον κ. Παπαθεοδώρου, ο έφορος του τμήματος στίβου Γιώργος Τάκης.

Το τμήμα στίβου του “Η ΝΙΚΗ” ευχαριστεί τον Δημήτρη Βαΐτση – πλήρωμα του ΕΚΑΒ καθώς και τον γιατρό του ΕΚΑΒ νσταντίνο Σταμνά για την εκπαίδευση και ενημέρωση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση