Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Εκλογές στον Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937
Εκλογές στον Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937

Εκλογές στον Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937

Εκλογές για την ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 που θα διεξαχθούν στα γραφεία του Συλλόγου Λαχανά 38 στα από 17.00 έως 20.30   προκήρυξε η  Εφορευτική Επιτροπή που εξελέγη από την Γενική Συνέλευση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937,  που διεξήχθη την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 στις Αθλητικές εγκαταστάσεις της Άλλης Μεριάς και αποτελείται από τους   ΚΟΥΣΙΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟ και ΕΞΑΡΧΟ ΑΠΟΛΟ ως τακτικά μέλη και τους ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΝΙΚΟΛΑΟ και ΒΑΓΙΤΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟ ως αναπληρωματικά.

Επίσης ενημερώνει τα ενδιαφερόμενα μέλη που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για την θέση του προέδρου ή του μέλους του ΔΣ ή της εξελεγκτικής Επιτροπής να απευθύνονται από την Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 έως την Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021 και ώρα 10.00 π.μ. έως 14.00 στον γ. γραμματέα του Συλλόγου  Μουρτζίνο Δημήτριο Ανθίμου Γαζή 135 1 ος όροφος τηλ 2421406058 προκειμένου να παραλάβουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Σημειώνεται ότι τα τακτικά μέλη της εφορευτικής επιτροπής θα συμπληρωθούν όπως ορίζει ο Νόμος από τον δικαστικό αντιπρόσωπο που θα ορίσει ο Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου.

Απάντηση σε Γ. Μουλά

Κατά αρχάς θέλουμε να εκφράσουμε την απογοήτευσή μας για την απουσία σου από την Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας με διάφορα προσχήματα.

Είμαστε βέβαιοι ότι η χθεσινή σου ανακοίνωση οφείλεται σε κακή πληροφόρηση.

Τα επεισόδια και οι προπηλακισμοί που αναφέρεις σε αυτήν μόνο στην φαντασία του πιθανώς κακόβουλου πληροφοριοδότη σου συνέβησαν και υπάρχουν δεκάδες παρευρισκόμενοι μάρτυρες όπως και εκπρόσωποι του Τύπου που το πιστοποιούν.

Αυτό που συνέβη πραγματικά στην συνέλευση της 14ης Ιουλίου ήταν η μαζική συγκέντρωση μέσα σε αντίξοες συνθήκες δεκάδων ορκισμένων Ολυμπιακών που δημοκρατικά εξέθεσαν τις απόψεις τους για τα θέματα που απασχολούν το Σύλλογό μας και ψήφισαν  ομόφωνα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του απερχόμενου ΔΣ.

Ξέρεις πολύ καλά σαν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου για πολλά χρόνια, ότι σε τόσο μαζικές εκ που κυριαρχεί το πάθος και ο παλμός και κυρίως στους νέους κάποιες στιγμές πιθανόν να ανέβουν για λίγο οι τόνοι.

Το προεδρείο της συνέλευσης και τα μέλη της διοίκησης είχαν την υποχρέωση όπως σωστά υποστηρίζεις να παρέμβουν και  το έκαναν.

Υπάρχουν ηχητικά ντοκουμέντα γιατί η Συνέλευση ηχογραφήθηκε που το αποδεικνύουν.

Από την άλλη η συμμετοχή σε μία ανοικτή και δημοκρατική συζήτηση δίνει το δικαίωμα στον κάθε ομιλητή να ασκήσει την του σε πρόσωπα και καταστάσεις που επηρεάζουν και αφορούν τον . Ουδεμία ύβρης ή λεκτικός προπηλακισμός υπάρχει σε αυτό γιατί φυσικά σωματικός δεν υπήρξε ποτέ.

Αντίθετα η αναφορά  “περί κουτάλας” είναι και υβριστική και κολάσιμη ποινικά αν δεν τεκμηριωθεί.

Δεν πρέπει όμως να παραμείνουμε σε αυτά και δεν θα μείνουμε.

Αυτή η Γ.Σ ήταν ιστορική από κάθε άποψη γιατί ο Ολυμπιακός μας καταστατικά θωρακίστηκε πλέον από οποιαδήποτε μελλοντική προσπάθεια αλλοίωσης της φυσιογνωμίας του όπως και είχαμε δεσμευθεί όταν εκλεγήκαμε.

Γνωρίζοντας τα Ολυμπιακά σου αισθήματα σε καλούμε όπως και όλα τα μέλη του ιστορικού μας Συλλόγου σε συστράτευση και συμπόρευση για την ενδυνάμωση και την περαιτέρω του αρχής γινόμενης από τις επικείμενες εκλογές όπου τα μέλη μας θα αναδείξουν αυτούς που θα κρίνουν ότι θα υπηρετήσουν τον Σύλλογο μας καλύτερα.

 

: Επιβεβαίωση των προβλέψεών μου για την συνέλευση

Αγαπητοί φίλοι και συναγωνιστές,

Πριν «ο αλέκτωρ λαλήσει τρις» επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι και οι προβλέψεις μου, που σας είχα διατυπώσει για την ομαλή διεξ της χθεσινής γενικής συνέλευσης του Ολυμπιακού.

Όπως πληροφορούμαι από δημοσιογραφικά ρεπορτάζ αλλά και από παρόντα μέλη, δεν έλλειψαν, τόσο από επώνυμα στελέχη, όσο και από άτομα εντός της συνέλευσης οι ύβρεις και οι αήθεις χαρακτηρισμοί εναντίον εμού, του δημάρχου Α. Μπέου και άλλων. Πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπ' όψη, ότι τόσο ο δήμαρχος, όσο και εγώ είμασταν απόντες. Εντούτοις ορισμένοι εντελώς απρόκλητα δεν δίστασαν να μας καθυβρίσουν.

Μπορείτε να αναλογιστείτε τι θα επακολουθούσε αν είμασταν παρόντες, όπως είχαμε την πρόθεση να κάνομε; Ίσως να υπήρχαν δραματικότερες εξελίξεις.

Με λυπεί αφάνταστα το γεγονός, ότι κανείς από την διοίκηση του Ολυμπιακού δεν προσπάθησε να κατευνάσει τα πράγματα και να μην επιτρέψει τέτοιου είδους συμπεριφορές εναντίον μελών της ομάδας. Ούτε μία παρατήρηση έστω για τα μάτια του κόσμου. Θα έπρεπε τέτοιου είδους ανεπίτρεπτες συμπεριφορές να καταδικαστούν πάραυτα.

Διαφωνίες μεταξύ μας μπορεί να υπάρχουν, οι τραμπουκισμοί και οι προπηλακισμοί δεν έχουν θέση και δεν τιμούν το ήθος και την ένδοξη του συλλόγου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση