Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Έκλεισε Τουράν Μανάφοβ ο Ολυμπιακός Βόλου
Έκλεισε Τουράν Μανάφοβ ο Ολυμπιακός Βόλου

Έκλεισε Τουράν Μανάφοβ ο Ολυμπιακός Βόλου

Η ανακοινώνει πως ήρθε σε κατ' αρχήν συμφωνία με τον Τουράν Μανάφοβ, με τον ποδοσφαιριστή να έρχεται τις προσεχείς μέρες στην Ελλάδα και εφόσον περάσει με επιτυχία τις εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις, στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας και θα ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας.

Πρόκειται για 23χρονο αριστερό μπακ (γεννήθηκε στις 19/9/1998) στην πρωτεύουσα το , Μπακού και έχει ύψος 1.80. Είναι οκτώ φορές διεθνής με την ομάδα U21 του .

Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα U19 της Neftchi Baku, για να αγωνιστεί στη συνέχεια στην U19 της Quarabagu, στην U19 της Sumgayit, ενώ την περίοδο -19 αγωνίστηκε στην PFK Zagatala.

Από το 2019 μέχρι πρότινος ήταν ποδοσφαιριστής της F.K. Sabail και έπαιξε για τρία χρόνια στην Premyer Liga του Αζερμπαϊτζάν.

Την πρώτη χρονιά (2019-20) έπαιξε σε 16 παιχνίδια, πέρυσι κατέγραψε 28 συμμετοχές και φέτος αγωνίστηκε σε 14 ματς με την πρώην του ομάδα. Συνολικά στη μεγάλη κατηγορία του πρωταθλήματος του Αζερμπαϊτζάν μετρά 58 συμμετοχές.

Απέκτησε τον Μαλίς Ασαμόα ο Ολυμπιακός

Η Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Μαλίς Κόμπι Ασαμόα από την Καλαμάτα.

Πρόκειται για Άγγλο επιθετικό, 19 ετών (γεννήθηκε στις 15/11/2002), ο οποίος φέτος με την ομάδα της Καλαμάτας κατέγραψε μία συμμετοχή, στον αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό.

Αγωνίζεται ως εξτρέμ και προέρχεται από τις ακαδημίες της Ρέντιγνκ και της Λούτον.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Μαλίς Κόμπι Ασαμόα στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα.

 

Απέκτησε δανεικό τον Αλέξανδρο Γκαργκαλατζίδη  

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση, με τη μορφή δανεισμού από τον , του Αλέξανδρου Γκαργκαλατζίδη. Γεννήθηκε στις 12/4/2000 στη Θεσσαλονίκη, αγωνίζεται ως επιθετικός και αποτελεί προϊόν των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ.

Την αγωνιστική περίοδο 2019-20 δόθηκε από τον «Δικέφαλο» δανεικός στην Ξάνθη, με την οποία κατέγραψε πέντε συμμετοχές στο της Σούπερ Λιγκ και μία στο Κύπελλο Ελλάδος.

Την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή για τον , στον οποίο αγωνίστηκε σε εννέα παιχνίδια πρωταθλήματος στη μεγάλη κατηγορία, πριν δοθεί δανεικός στη Σούντοβα, ομάδα Α' κατηγορίας της Λιθουανίας, στην οποία κατέγραψε 12 συμμετοχές και δύο γκολ. Επέστρεψε από τη Λιθουανία στην Ελλάδα και στον ΟΦΗ και έρχεται στον Ολυμπιακό Βόλου, με στόχο να βοηθήσει την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Αλέξανδρο Γκαργκαλατζίδη στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση