Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Εκδρομή στην ….Euroleague για τα αγωνιστικά τμήματα μπάσκετ της Νίκης Βόλου
Εκδρομή στην ….Euroleague  για τα αγωνιστικά τμήματα μπάσκετ της Νίκης Βόλου

Εκδρομή στην ….Euroleague για τα αγωνιστικά τμήματα μπάσκετ της Νίκης Βόλου

Στις 4/1/2018 τ γωνιστικά της Νίκης ( Παιδικό και Μίνι) θα πραγματοποιήσουν στην Αθήνα για φιλικά παιχνίδια με τις ομάδες ΑΣ Πέρα Π. Φάληρο και Μίλωνας.

Μετά τα φιλικά παιχνίδια στα Νότια προάστια της Αθήνας η της Νίκης θα ανηφορίσει στα Βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στο ΟΑΚΑ στο Μαρούσι για να παρακολουθήσει αγώνα της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης του μπάσκετ Εuroleague μεταξύ Panathinaikos Superfoods Athens VS Anadolu Efes Istanbul.

Την στην Αθήνα θα συνοδέψουν ο υπεύθυνος Ακαδημιών Χρήστος Αθανασιάδης, ο προπονητής Ανδρέας Τσιριγωτάκης, οι έφοροι των τμημάτων υποδομής Δημήτρης Μανώλης, Μάνθος Μπάντελης ,ο pρόεδρος της Διοικούσας επιτροπής Χαράλαμπος Τουτουτζόγλου και γονείς-συνοδοί.

Η , μετά τα φιλικά παιχνίδια στα Τρίκαλα και στην Λάρισα με την παρακολούθηση αγώνων Α1 Εθνικής κατηγορίας, όπως και με την συμμετοχή της ανδρικής ομάδας στην Γ΄ Εθνική και τέλος με την διεξαγωγή του στην , συνεχίζει την προσπάθειά της για διεύρυνση των (μπασκετικών) εικόνων των παιδιών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση