Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / ΣΠΟΡ / Eκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα στο Βόλο
Eκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα στο Βόλο

Eκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα στο Βόλο

Eκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα συνδιοργανώσουν στο Βόλο, το διήμερο 20 και 21 Ιουλίου 2017, το  Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), σε συνεργασία με την Περιφερειακή Επιτροπή Θεσσαλίας, Ηπείρου & Κέρκυρας του Συνδέσμου, την Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας με το Επικουρικό της ταμείο (ΕΤΑΣ) καθώς και η Ομάδα Υποστήριξης Προσφύγων Βόλου.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει μίνι ποδοσφαιρικό τουρνουά αγώνα ανάμεσα σε Μικτή ομάδα Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ), εργαζόμενων στα ΜΜΕ και σε ομάδα προσφύγων, που διαμένουν στην πόλη του Βόλου, ημερίδα σε συνεργασία με το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης Ντόπινγκ (ΕΣΚΑΝ) και άλλες παράλληλες δράσεις.

Για το σκοπό αυτό,  όσοι δημοσιογράφοι, από όλες τις περιοχές της Θεσσαλίας και της Κεντρικής Ελλάδας, επιθυμούν να στελεχώσουν την Ομάδα Ποδοσφαίρου της Ένωσης Συντακτών που θα συμμετέχει στο μίνι τουρνουά να δηλώσουν συμμετοχή άμεσα στην Ελένη Παπαθανασίου (τηλ. 6945411031), η οποία συμμετέχει ενεργά και στην ομάδα που στηρίζει τους πρόσφυγες της περιοχής Βόλου.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη διεθνή έκθεση τουρισμού «Tour Natur 2019» στο Ντίσελντορφ της Περιφέρειας Θ… - https://t.co/IAaqXyNBUO -

  • Συγκρότηση της ομάδας U17 του Ολυμπιακού Βόλου - https://t.co/XKaaKXVqMG -

  • Με 14 επιχειρήσεις το Επιμελητήριο Μαγνησίας στη ΔΕΘ - https://t.co/XZzrkAfP1Y -

"Αλιεύοντας" την είδηση