Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Eκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα στο Βόλο
Eκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα στο Βόλο

Eκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα στο Βόλο

Eκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα συνδιοργανώσουν στο Βόλο, το διήμερο 20 και 21 Ιουλίου 2017, το  Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), σε με την Περιφερειακή Επιτροπή Θεσσαλίας, Ηπείρου & Κέρκυρας του Συνδέσμου, την Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας με το Επικουρικό της ταμείο (ΕΤΑΣ) καθώς και η Ομάδα Υποστήριξης Προσφύγων Βόλου.

Το των εκδηλώσεων περιλαμβάνει μίνι ποδοσφαιρικό τουρνουά αγώνα ανάμεσα σε Μικτή ομάδα Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ), εργαζόμενων στα ΜΜΕ και σε ομάδα προσφύγων, που διαμένουν στην πόλη του Βόλου, σε με το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης Ντόπινγκ (ΕΣΚΑΝ) και άλλες παράλληλες δράσεις.

Για το σκοπό αυτό,  όσοι δημοσιογράφοι, από όλες τις περιοχές της Θεσσαλίας και της Κεντρικής Ελλάδας, επιθυμούν να στελεχώσουν την Ομάδα Ποδοσφαίρου της Ένωσης Συντακτών που θα συμμετέχει στο μίνι τουρνουά να δηλώσουν συμμετοχή άμεσα στην Ελένη Παπαθανασίου (τηλ. 6945411031), η οποία συμμετέχει ενεργά και στην ομάδα που στηρίζει τους πρόσφυγες της περιοχής Βόλου.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση