Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / ΣΠΟΡ / Eκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα στο Βόλο
Eκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα στο Βόλο

Eκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα στο Βόλο

Eκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα συνδιοργανώσουν στο Βόλο, το διήμερο 20 και 21 Ιουλίου 2017, το  Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), σε συνεργασία με την Περιφερειακή Επιτροπή Θεσσαλίας, Ηπείρου & Κέρκυρας του Συνδέσμου, την Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας με το Επικουρικό της ταμείο (ΕΤΑΣ) καθώς και η Ομάδα Υποστήριξης Προσφύγων Βόλου.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει μίνι ποδοσφαιρικό τουρνουά αγώνα ανάμεσα σε Μικτή ομάδα Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ), εργαζόμενων στα ΜΜΕ και σε ομάδα προσφύγων, που διαμένουν στην πόλη του Βόλου, ημερίδα σε συνεργασία με το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης Ντόπινγκ (ΕΣΚΑΝ) και άλλες παράλληλες δράσεις.

Για το σκοπό αυτό,  όσοι δημοσιογράφοι, από όλες τις περιοχές της Θεσσαλίας και της Κεντρικής Ελλάδας, επιθυμούν να στελεχώσουν την Ομάδα Ποδοσφαίρου της Ένωσης Συντακτών που θα συμμετέχει στο μίνι τουρνουά να δηλώσουν συμμετοχή άμεσα στην Ελένη Παπαθανασίου (τηλ. 6945411031), η οποία συμμετέχει ενεργά και στην ομάδα που στηρίζει τους πρόσφυγες της περιοχής Βόλου.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αποτελέσματα Ετήσιων Προαγωγικών Εξετάσεων στο SGT Kempo - https://t.co/JLckhoexO8 -

  • Κάλεσμα σε συγκέντρωση καταδίκης του ν/σ για τον περιορισμό των διαδηλώσεων - https://t.co/xKMKDjZ2j8 -

  • Καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης στη Ν. Ιωνία και συνελήφθη  - https://t.co/vmlWKsbZ9l -

"Αλιεύοντας" την είδηση