Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Εκδήλωση ακαδημιών κορασίδων τμήματος μπάσκετ
Εκδήλωση ακαδημιών κορασίδων τμήματος μπάσκετ

Εκδήλωση ακαδημιών κορασίδων τμήματος μπάσκετ


Με πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του PARK HOTEL την Τετάρτη 14 οεμβρίου 2018 εκδήλωση της Ακαδημίας Μπάσκετ κορασίδων του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙ ΒΟΛΟΥ 1937.Η εκδήλωση είχε προσκεκλημένους τους γονείς των αθλητριών και είχε σαν σκοπό την ενημέρωσή τους για τη δραστηριότητα της Ακαδημίας, όπως και την απάντηση σε ερωτήματα και απορίες που τυχόν απασχολούν τους γονείς σε σχέση με το άθλημα και τα παιδιά τους.

Στην παραβρέθηκαν και μέλη του ΔΣ του συλλόγου με επικεφαλής τον πρόεδρο Τσεκούρα ικόλαο, ο οποίος προέβη σε σύντομο χαιρετισμό προς τους υπευθύνους της Ακαδημίας και τους γονείς των αθλητριών.

Την εκδήλωση οργάνωσε η υπεύθυνη προπονήτρια του τμήματος Σχοινά Αθανασία που έκανε παρουσίαση της μέχρι τώρα πορείας του τμήματος και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που τέθηκαν από τους γονείς.

Η Νάνσυ Σχοινά υπήρξε αθλήτρια της ομάδας του Ολυμπιακού και εργάζεται ως εκπαιδευτικός ς Αγωγής στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση.
Σαν προπονήτρια ασχολήθηκε με τις ομάδες υποδομής του Ολυμπιακού και του Γ.Σ Βόλου.

Το αποτέλεσμα της συνάντησης ήταν η γνωριμία των γονέων μεταξύ τους,όπως και με την του συλλόγου και τους υπευθύνους του τμήματος και η δημιουργία ενός οικογενειακού κλίματος που είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη και εύρυθμη λειτουργία του.
Οι συναντήσεις αυτές με τους γονείς θα πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα για την συνεχή ενημέρωσή τους.

Οι εγγραφές στις Ακαδημίες μπάσκετ συνεχίζονται όλη την διάρκεια του έτους.

Για πληροφορίες και εγγραφές στα τηλέφωνα 6978189788 Ράμμου Ιωάννα, 6945411031. Παπαθανασίου Ελένη, 6979202731, Σχοινά Νάνσυ, καθώς και στα γραφεία του συλλόγου καθημερινά Λώρη 1 με Ιάσονος 5ος όροφος, 10-12 το πρωί και 6-8 το απόγευμα, υπεύθυνος Ζάκος Σαχίνης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση