Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Εκδήλωση ακαδημιών κορασίδων τμήματος μπάσκετ
Εκδήλωση ακαδημιών κορασίδων τμήματος μπάσκετ

Εκδήλωση ακαδημιών κορασίδων τμήματος μπάσκετ


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του PARK HOTEL την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018 εκδήλωση της Ακαδημίας Μπάσκετ κορασίδων του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937.Η εκδήλωση είχε προσκεκλημένους τους γονείς των αθλητριών και είχε σαν σκοπό την ενημέρωσή τους για τη δραστηριότητα της Ακαδημίας, όπως και την απάντηση σε ερωτήματα και απορίες που τυχόν απασχολούν τους γονείς σε σχέση με το άθλημα και τα παιδιά τους.

Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν και μέλη του ΔΣ του συλλόγου με επικεφαλής τον πρόεδρο Τσεκούρα Νικόλαο, ο οποίος προέβη σε σύντομο χαιρετισμό προς τους υπευθύνους της Ακαδημίας και τους γονείς των αθλητριών.

Την εκδήλωση οργάνωσε η υπεύθυνη προπονήτρια του τμήματος Σχοινά Αθανασία που έκανε παρουσίαση της μέχρι τώρα πορείας του τμήματος και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που τέθηκαν από τους γονείς.

Η Νάνσυ Σχοινά υπήρξε αθλήτρια της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου και εργάζεται ως εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση.
Σαν προπονήτρια ασχολήθηκε με τις ομάδες υποδομής του Ολυμπιακού Βόλου και του Γ.Σ Βόλου.

Το αποτέλεσμα της συνάντησης ήταν η γνωριμία των γονέων μεταξύ τους,όπως και με την διοίκηση του συλλόγου και τους υπευθύνους του τμήματος και η δημιουργία ενός οικογενειακού κλίματος που είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη και εύρυθμη λειτουργία του.
Οι συναντήσεις αυτές με τους γονείς θα πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα για την συνεχή ενημέρωσή τους.

Οι εγγραφές στις Ακαδημίες μπάσκετ συνεχίζονται όλη την διάρκεια του έτους.

Για πληροφορίες και εγγραφές στα τηλέφωνα 6978189788 Ράμμου Ιωάννα, 6945411031. Παπαθανασίου Ελένη, 6979202731, Σχοινά Νάνσυ, καθώς και στα γραφεία του συλλόγου καθημερινά Λώρη 1 με Ιάσονος 5ος όροφος, 10-12 το πρωί και 6-8 το απόγευμα, υπεύθυνος Ζάκος Σαχίνης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέες επιτυχίες για τον ΣΔΥ Βόλου #ΣΔΥΒόλου - https://t.co/LlGvdS5jzx -

  • Στο λιμάνι του Βόλου το #κρουαζιερόπλοιο «NORWEGIAN JADE» #κρουαζιερόπλοιο - https://t.co/0pRQrWVMOd -

  • Στον Βόλο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης U16 #ΠαγκόσμιοΠρωτάθλημαΥδατοσφαίρισης - https://t.co/l3r4QWO283 -

"Αλιεύοντας" την είδηση