Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Έγκριση απολογισμών των τμημάτων του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»
Έγκριση απολογισμών των τμημάτων του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

Έγκριση απολογισμών των τμημάτων του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

 Επαναλειτουργεί τμήμα ποδηλασίας στο Σύλλογο

Οι οικονομικοί απολογισμοί των τμημάτων του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» εγκρίθηκαν στην Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, ενώ αποφασίστηκε να επαναλειτουργήσει και να ενεργοποιηθεί ξανά το τμήμα ποδηλασίας, ένα τμήμα που το 2009 είχε παύσει τη λειτουργία του.

Στη συνέλευση, εκλέχτηκε πρόεδρος ο Γιώργος Θεοχάρης.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» τόνισε ότι δεν έγινε νωρίτερα η συνέλευση, καθώς υπήρχαν σοβαρά θέματα  που έπρεπε να διευθετηθούν. Επανέλαβε ότι στόχος της παρούσας Διοίκησης είναι η εξυγίανση του Ερασιτέχνη και η βελτίωση των χώρων άθλησης των αθλητών, εκτιμώντας ότι κατά ένα μεγάλο βαθμό, ο στόχος έχει επιτευχθεί.

Αναφέρθηκε στις δύο μεγάλες προσπάθειες που έγιναν για το «Παντελής Μαγουλάς» και τη σύμβαση με τη ΓΑΙΑΟΣΕ, καθώς και στην πορεία των τμημάτων.

Σε ότι αφορά τα , επεσήμανε ότι , το ποδόσφαιρο εδώ και μία διετία βρίσκεται σε μια κατάσταση που είναι πάρα πολύ ευχάριστη και δεν αναφέρονται προβλήματα όπως στο παρελθόν, το μπάσκετ επίσης έχει πολύ καλά αποτελέσματα και δεν απασχολεί τον Ερασιτέχνη, ενώ και για το γυναικείο μπάσκετ τα χρήματα που απαιτούνται είναι εξασφαλισμένα για όλη τη σεζόν.

Για το τμήμα του βόλεϊ, επίσης ανέφερε ότι είναι οικονομικά ανεξάρτητο, ενώ και το τμήμα στίβου, τόνισε ότι προσφέρει πολλά καταγράφοντας ρεκόρ παιδιών, με τέλεια οργάνωση και κάθε χρόνο καταγράφει άνοδο.

Για την κολύμβηση, ανέφερε ότι είναι ένα τμήμα που έχει να επιδείξει επιτυχίες με πρωτιές πανελλαδικά, με βελτίωση στα οργανωτικά και αγωνιστικά, χαρακτηρίζοντας ωστόσο τεράστιες τις χρεώσεις του Δήμου.

Για την καλλιτεχνική κολύμβηση, ο Πρόεδρος τόνισε ότι είναι από τα πιο καινούργια στο Σύλλογο και τώρα μπαίνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς κι ήδη τα αυξάνονται, ενώ και η βρίσκεται σε άνοδο και συμμετέχει σε πανελλήνια πρωταθλήματα.

Ο , αναφέρθηκε και στο τμήμα πόλο, τονίζοντας ότι η Διοίκηση κλήθηκε να πάρει σκληρές αποφάσεις, ξεκαθαρίζοντας ότι «δε θα επιτρέψουμε σε κανένα τμήμα να χρεώσει την Ερασιτεχνική. Στεναχωρήσαμε προπονητές και , αλλά κοιτάξαμε το καλό του συλλόγου και σιγά σιγά το τμήμα θα βρει τον δρόμο του».

Στη συνέλευση, αποφασίστηκε να επαναλειτουργήσει το τμήμα ποδηλασίας, το οποίο το 2009 διαγράφηκε από την ομοσπονδία ποδηλασίας. Τόνισε ότι υπάρχουν δύο άνθρωποι που αγαπούν πολύ το άθλημα, έγινε το πρώτο κι ήδη έχουν σταλεί τα δελτία 12 αθλητών κι αναμένεται το « φως» από την Ομοσπονδία

Ακολούθησαν οι οικονομικοί απολογισμοί από τους εφόρους των τμημάτων, όπου διαφάνηκε ότι τα ποσά είναι ισοσκελισμένα και μάλιστα κάποια τμήματα έχουν κι αποθεματικά.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, αναφέρθηκε στην οικονομική πρόταση που κατέθεσε μόνο ο Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» στα Ολυμπιακά Ακίνητα, όταν κλιμάκιο βρέθηκε πρόσφατα στο Βόλο κι αναμένεται απάντηση.

Όσον αφορά στο οικονομικά, τόνισε ότι, από τη διαχείριση που τα τμήματα έκαναν στα οικονομικά τους, δόθηκε η δυνατότητα στο Σύλλογο να αποπληρώσει οφειλές παρελθόντων ετών και Διοικήσεων και να διαθέτει φορο κι ασφαλιστική ενημερότητα.

Όπως είπε «ο Σύλλογος γιγαντώνεται και έχει αλλάξει τελείως η νοοτροπία, σε ότι έχει σχέση με ερασιτεχνικός αθλητισμός. Αποδεχόμαστε την κριτική, τις κόντρες, αλλά θα παραδώσουμε έναν υγιή σύλλογο. Δυστυχώς δεν έχουν όλοι γερά στομάχια. Αντέχουμε πιέσεις και κραδασμούς διοικητικούς”.

«Παντελής Μαγουλάς» και ΓΑΙΑΟΣΕ

Για τις εργασίες στο «Παντελής Μαγουλάς» ανέφερε ότι ο επίτροπος που εξετάζει το φάκελο ζητά συμπληρωματικά έγγραφα, εκτιμώντας ότι μέχρι τον Απρίλιο το έργο θα γίνει.

Για την ΓΑΙΑΟΣΕ, ανακοίνωσε ότι μέσα στο Φεβρουάριο θα γίνει νέα γενική συνέλευση για το συγκεκριμένο θέμα σχετικά με τις διαδικασίες που έχουν κινηθεί, προκειμένου ο σχετικός φάκελος να εγκριθεί  από το ΕΣΠΑ.

Τέλος, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τη μικρή συμμετοχή του κόσμου στη Γενική Συνέλευση.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση