Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Εγκαινιάστηκαν τα γραφεία του Α.Ο. Δάφνης Βόλου
Εγκαινιάστηκαν τα γραφεία του Α.Ο. Δάφνης Βόλου

Εγκαινιάστηκαν τα γραφεία του Α.Ο. Δάφνης Βόλου

Προυσί κόσμου, φίλων της ομάδας και παραγόντων του αθλητισμού πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, τα εγκαίνια των νέων γραφείων του Α.Ο. Δάφνης .

Ο καθιερωμένος αγιασμός τελέστηκε από τον π. Νικόλαο.

Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ Περικλής Λασκαράκης, μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΘ, τα μέλη της ς της ομάδας, αρκετοί γονείς παιδιών από τις ακαδημίες της Δάφνης, ποδοσφαιριστές και .

Η του Α.Ο. Δάφνης , αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και δεσμεύεται ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Επίσης η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί θερμά την κα. Λένα Καρακανά για την προσφορά του catering στην εκδήλωση καθώς επίσης και τον κ. Ιωάννη Μπαρτζώκα, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας, για την προσφορά του και στις εργασίες κατασκευής των νέων γραφείων.

Μετακινήσεις της ομάδας

Η διοίκηση του ΑΟΒ Δάφνη ευχαριστεί τον κ. Ιορδάνη Φιλοσόγλου για την ευγενική του χορηγία – κάλυψη του κόστους που αφορά στις μετακινήσεις της ομάδας με πούλμαν στους εκτός έδρας , με την αρχή να γίνεται στον αγώνα της δεύτερης αγωνιστής με την ομάδα των Μυρμιδόνων στο Πλάτανο Αλμυρού.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση