Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Εγκαινιάστηκαν τα γραφεία του Α.Ο. Δάφνης Βόλου
Εγκαινιάστηκαν τα γραφεία του Α.Ο. Δάφνης Βόλου

Εγκαινιάστηκαν τα γραφεία του Α.Ο. Δάφνης Βόλου

Παρουσία κόσμου, φίλων της ομάδας και παραγόντων του αθλητισμού πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, τα εγκαίνια των νέων γραφείων του Α.Ο. Δάφνης Βόλου.

Ο καθιερωμένος τελέστηκε από τον π. Νικόλαο.

Στην , παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της , μέλη του Δ.Σ. της , τα μέλη της διοίκησης της ομάδας, αρκετοί γονείς παιδιών από τις ακαδημίες της Δάφνης, ποδοσφαιριστές και .

Η διοίκηση του Α.Ο. Δάφνης Βόλου, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την και δεσμεύεται ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Επίσης η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί θερμά την κα. Λένα Καρακανά για την προσφορά του catering στην εκδήλωση καθώς επίσης και τον κ. Ιωάννη Μπαρτζώκα, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας, για την προσφορά του και στις εργασίες κατασκευής των νέων γραφείων.

της ομάδας

Η διοίκηση του ΑΟΒ Δάφνη ευχαριστεί τον κ. Ιορδάνη Φιλοσόγλου για την ευγενική του χορηγία – κάλυψη του κόστους που αφορά στις της ομάδας με πούλμαν στους εκτός έδρας αγώνες, με την αρχή να γίνεται στον αγώνα της δεύτερης αγωνιστής με την ομάδα των Μυρμιδόνων στο Πλάτανο Αλμυρού.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επανέναρξη προπονήσεων των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 - https://t.co/qZaWXhZUtj -

  • Επετειακή  δράση  «Το Μεγάλο Μονοπάτι του Πηλίου» - https://t.co/pk5J4ds6gS -

  • Διαδικτυακή εκδήλωση για το myDATA - Ηλεκτρονικά Βιβλία ΑΑΔΕ και υποχρεώσεις μικρομεσαίων επιχειρήσεων… - https://t.co/JCzzLW7EeG -

"Αλιεύοντας" την είδηση