Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Εγκαίνια του συλλόγου παραδοσιακού καράτε Αγριάς «ο Μαχητής»
Εγκαίνια του συλλόγου παραδοσιακού καράτε Αγριάς «ο Μαχητής»

Εγκαίνια του συλλόγου παραδοσιακού καράτε Αγριάς «ο Μαχητής»

Σε μια όμορφη και συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στο Σύλλογο Παραδοσιακού καράτε Αγριάς «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» τα εγκαίνια του. Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην τιμώντας τον νέο Προπονητή του Συλλόγου Κρίσιλα Ιωάννη παραλαμβάνοντας την σκυτάλη από τον Δάσκαλο του Κοσμίδη Γεώργιο.

Ο Γιάννης υπήρξε μαθητής της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Kαράτε Βόλου από τα 5 του χρόνια και πρωταθλητής κατακτώντας μετάλλια με τον σύλλογο και την εθνική ομάδα. Σπούδασε στα Τ.Ε.Φ.Α.Α. και απέκτησε το δίπλωμα του Προπονητού Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στα Μαχητικά Αθλήματα και στο ΚΑΡΑΤΕ, Δίπλωμα Β' κατηγορίας ,ο μόνος στην .

Η ξεκίνησε με τον αγιασμό από τον πάτερ Βαρνάβα .Στην συνέχεια ακολούθησε χαιρετισμός του Προπονητού Γιώργου Κοσμίδη ,ο οποίος έκανε μια ανασκόπηση στην πορεία του Συλλόγου, με έτος ιδρύσεως το 1992 ,στους εκπαιδευτές που βοήθησαν τον Σύλλογο Μπαμπαλίτσας Χρήστος, Ευαγγελιδάκης Γιώργος, Τσιάρας Δημήτριος, Χονδρός Χάρης και τα τελευταία δύο χρόνια Φιλιπόνη Μαρία και Κοσμίδου Βίκυ. Επίσης αναφέρθηκε στην σημαντική βοήθεια των γονέων που στηρίξανε τα δύσκολα χρόνια τον Σύλλογο και συντέλεσαν στο να παραμείνει ενεργός.

Ευχετήρια επιστολή για καλή αγωνιστική πορεία απέστειλε και η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολινδρίνη, η οποία δεν παρευρεθεί στην εκδήλωση λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών της.

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο νέος προπονητής του Συλλόγου ο οποίος ,αφού πρώτα ευχαρίστησε όλους τους επίσημου προσκεκλημέ έναν – έναν ξεχωριστά,στη συνέχεια απένειμε τιμητικές πλακέτες σε δυο ανθρώπους που βοήθησαν και στηριξαν στην πορεία και την εξέλιξη του στο Άθλημα του ΚΑΡΑΤΕ, τον Δάσκαλο του Γιώργο Κοσμίδη για την πολύτιμη βοήθεια του όλα αυτά τα χρόνια αλλά και στον Επίκουρο Καθηγητή του Σ.Ε.Φ.Α.Α.-Τ.Ε.Φ.Α.Α. Ζαγγελίδη Γεώργιο του Αριστοτέλειου Θεσσαλονίκης ,για την βοήθεια του όλα τα χρόνια στο Πανεπιστήμιο.

Ακολούθησε επίδειξη των τμημάτων του Συλλόγου ,με παραδοσιακές τεχνικές και τεχνικές αυτοάμυνας από του μικρούς αθλητές. Τεχνικές αυτοάμυνας παρουσίασαν οι πρωταθλητές του Συλλόγου της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Shinkyokushinkai KAΡΑΤΕ Bόλου Σιούρα Βίκτωρα και Τζάλλα Μιχάλη, οι οποίοι παρουσίασαν και το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΡΑΤΕ, ενώ ο τελευταίος εκτέλεσε το ΚΑΝΚU DAI ΚΑΤΑ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι προπονητές από την Λάρισα και τον Παλαμά οι Κώστας Γαλλιός,Τζίρας Αθανάσιος , Δαλαμάγκας Γεώργιος , η εκπαιδευτής Αχιλλαδέλη Μαρία , Πέτρου Απόστολος καθώς και oι εκπαιδευτές από τον Βόλο της ΑΚΑΔΗΜΙΑ Shinkyokushinkai Χονδρός Χάρης και Παιτήρης Παναγιώτης ,από το Στεφανοβικείο η Φιλιπόνη Μαρία, φανερώνοντας την αλληλεγγύη και αλληλοϋποστήριξη που υπάρχει σε όλα τα Μέλη της Ένωσης εκπαιδευτών του Ελληνικού Shinkyokushinkai KARATE.Ο «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ», θα καλλιεργεί όπως έκανε όλα τα χρόνια το παραδοσιακό Shinkyokushinkai KARATE και το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΡ ΚΑΡΑΤΕ, με στόχο την του στην πόλη της Αγριάς και την γνωριμία του στην νεολαία ,με στόχο την αναζήτηση και νέων ταλέντων .

karate1karate

"Αλιεύοντας" την είδηση