Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Εγκαινιάστηκε με φιέστα το αθλητικό κέντρο “Βασδέκειο”
Εγκαινιάστηκε  με φιέστα το αθλητικό κέντρο “Βασδέκειο”

Εγκαινιάστηκε με φιέστα το αθλητικό κέντρο “Βασδέκειο”

Εγκαινιάστηκε σήμερα με μια νέα φιέστα της δημοτικής αρχής Βόλου το πλήρως αναβαθμισμένο και ανακαινισμένο αθλητικό κέντρο “Βασδέκειο” προς χρήση των κατοίκων της έας Ιωνίας, αλλά και των αθλητών όλου του Βόλου.

Ο δήλωσε: «Αυτό το για το οποίο κάποιοι ηλικιωμένοι δάκρυζαν τις τελευταίες ημέρες που τους συναντούσα και τώρα καταλαβαίνω γιατί, καθώς χρόνια τους το έταζαν, αλλά δεν έκαναν τίποτα, ανήκει στους της έας Ιωνίας και του Βόλου, γενικότερα, γιατί έγινε με δικά τους λεφτά, τα οποία εμείς απλώς διαχειριστήκαμε.

Τα παιδιά πρέπει να το αγαπήσουν και να το φροντίσουν γιατί είναι δικό τους. Εμείς το παραδίδουμε γιατί έχουμε να τους δίνουμε διέξοδο, μακριά από άλλες κοινωνικά επικίνδυνες ασχολίες» σημείωσε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος, που έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα πριν αρχίσει το τουρνουά των τμημάτων υποδομών των συλλόγων, από μικρά παιδιά.

Στον δήμαρχο Βόλου απένειμαν τιμητικές πλακέτες ο πρόεδρος της ς και της , Περικλής Λασκαράκης και ο κ. Φραντζής εκ μέρους του Πανιωνίου Νέας Ιωνίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση