Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Εγκαινιάστηκε με φιέστα το αθλητικό κέντρο “Βασδέκειο”
Εγκαινιάστηκε  με φιέστα το αθλητικό κέντρο “Βασδέκειο”

Εγκαινιάστηκε με φιέστα το αθλητικό κέντρο “Βασδέκειο”

Εγκαινιάστηκε σήμερα με μια νέα φιέστα της δημοτικής αρχής Βόλου το πλήρως αναβαθμισμένο και ανακαινισμένο αθλητικό κέντρο “Βασδέκειο” προς χρήση των κατοίκων της Νέας Ιωνίας, αλλά και των αθλητών όλου του Βόλου.

Ο Αχ. Μπέος δήλωσε: «Αυτό το έργο για το οποίο κάποιοι ηλικιωμένοι δάκρυζαν τις τελευταίες ημέρες που τους συναντούσα και τώρα καταλαβαίνω γιατί, καθώς χρόνια τους το έταζαν, αλλά δεν έκαναν τίποτα, ανήκει στους πολίτες της Νέας Ιωνίας και του Βόλου, γενικότερα, γιατί έγινε με δικά τους λεφτά, τα οποία εμείς απλώς διαχειριστήκαμε.

Τα παιδιά πρέπει να το αγαπήσουν και να το φροντίσουν γιατί είναι δικό τους. Εμείς το παραδίδουμε γιατί έχουμε χρέος να τους δίνουμε διέξοδο, μακριά από άλλες κοινωνικά επικίνδυνες ασχολίες» σημείωσε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος, που έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα πριν αρχίσει το τουρνουά των τμημάτων υποδομών των συλλόγων, από μικρά παιδιά.

Στον δήμαρχο Βόλου απένειμαν τιμητικές πλακέτες ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ Θεσσαλίας και ταμίας της ΕΠΟ, Περικλής Λασκαράκης και ο κ. Φραντζής εκ μέρους του Πανιωνίου Νέας Ιωνίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνελήφθησαν ανήλικοι για τρεις κλοπές - https://t.co/Gw4X5h0GLo -

  • Διαδικτυακά η Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης - https://t.co/oahzQKl9BA -

  • Κορωνοϊός: 196 νέα κρούσματα - https://t.co/KYnsuqlZ62 -

"Αλιεύοντας" την είδηση