Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Εγκαίνια του Κλειστού Γυμναστηρίου Αγριάς
Εγκαίνια του Κλειστού Γυμναστηρίου Αγριάς

Εγκαίνια του Κλειστού Γυμναστηρίου Αγριάς

Τα εγκαίνια του Κλειστού Γυμναστηρίου Αγριάς θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 και 6.30 το απόγευμα παρουσία μεγάλων προσωπικοτήτων του ελληνικού μπάσκετ αλλά και του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Γιώργου Βασιλακόπουλου.

Στις 7.00 μ.μ. στο πλαίσιο των εγκαινίων θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ της Εθνικής Ελλάδος Εφήβων και μιας ομάδας επίλεκτων παικτών από το Βόλο (Μικτή Βόλου).

Το εισιτήριο του αγώνα έχει οριστεί στα 10 και τα θα δοθούν, για την ενίσχυση τεσσάρων ιδρυμάτων της πόλης και συγκεκριμένα: ΕΛΕΠΑΠ Βόλου, , Φλόγα και Σύλλογος Καρκινοπαθών.

Ο Δήμος Βόλου θα τιμήσει μεγάλες προσωπικότητες της καλαθοσφαίρισης και συγκεκριμένα τον Βολιώτη πρώην μεγάλο point guard και πρώτο σε συμμετοχές στην της αλλά και μοναδικό Έλληνα παίκτη που έχει κατακτήσει το Κυπελλούχων, Κόρατς και το τρόπαιο της EuroLeague ταυτόχρονα ίκο Μπουντούρη, τους Γιώργο Καλαϊτζή και Παναγιώτη Λιαδέλη, με θητεία σε μεγάλες ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού, αλλά και στην Εθνική ομάδα, καθώς και τον παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή Νίκο Φιλίππου της μεγάλης γενιάς του ‘87 που χάρισε το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ στην Εθνική ομάδα.

Τέλος θα τιμηθεί ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Γιώργος Βασιλακόπουλος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση