Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Εγκαίνια του Κλειστού Γυμναστηρίου Αγριάς
Εγκαίνια του Κλειστού Γυμναστηρίου Αγριάς

Εγκαίνια του Κλειστού Γυμναστηρίου Αγριάς

Τα εγκαίνια του Κλειστού υμναστηρίου Αγριάς θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου και ώρα 6.30 το απόγευμα παρουσία μεγάλων προσωπικοτήτων του ελληνικού μπάσκετ αλλά και του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ιώργου Βασιλακόπουλου.

Στις 7.00 μ.μ. στο πλαίσιο των εγκαινίων θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ της ς Ελλάδος Εφήβων και μιας ομάδας επίλεκτων παικτών από το Βόλο (Μικτή ).

Το εισιτήριο του αγώνα έχει οριστεί στα 10 ευρώ και τα έσοδα θα δοθούν, για την ενίσχυση τεσσάρων ιδρυμάτων της πόλης και συγκεκριμένα: ΕΛΕΠΑΠ , , Φλόγα και Σύλλογος Καρκινοπαθών.

Ο Δήμος Βόλου θα τιμήσει μεγάλες προσωπικότητες της ς και συγκεκριμένα τον Βολιώτη πρώην μεγάλο point guard και πρώτο σε συμμετοχές στην της Α1 αλλά και μοναδικό Έλληνα παίκτη που έχει κατακτήσει το Κύπελλο Κυπελλούχων, Κύπελλο Κόρατς και το τρόπαιο της EuroLeague ταυτόχρονα Νίκο Μπουντούρη, τους Βολιώτες Γιώργο Καλαϊτζή και Παναγιώτη Λιαδέλη, με σε μεγάλες ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού, αλλά και στην Εθνική ομάδα, καθώς και τον παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή Νίκο Φιλίππου της μεγάλης γενιάς του ‘87 που χάρισε το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ στην Εθνική ομάδα.

Τέλος θα τιμηθεί ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Γιώργος Βασιλακόπουλος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση