Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Εγκαίνια στο Αθλητικό Κέντρο “Βασδέκειο”
Εγκαίνια στο Αθλητικό Κέντρο “Βασδέκειο”

Εγκαίνια στο Αθλητικό Κέντρο “Βασδέκειο”

 

Αύριο Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια στο Αθλητικό Κέντρο “Βασδέκειο”. Στο πλαίσιο των εγκαινίων θα  γίνει τουρνουά ποδοσφαίρου με την συμμετοχή Ακαδημιών της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

 

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο αναβάθμισης των υφισταμένων γηπέδων στο Αθλητικό Κέντρο “Βασδέκειο” ο Δήμος Βόλου προχώρησε στον πλήρη εξωραϊσμό των εγκαταστάσεων (αποκατάσταση-συντήρηση μεταλλικών κιγκλιδωμάτων, συντήρηση φωτιστικών σωμάτων κ.ά.), στην τοποθέτηση 6.400 τ.μ. συνθετικού χλοοτάπητα κατηγορίας FIFA QUALITY, στην αποκατάσταση του δαπέδου του γηπέδου μπάσκετ, με επίστρωση αυτού με ακρυλικό δάπεδο, καθώς και στην τοποθέτηση 300 πλαστικών καθισμάτων κατά μήκος της κερκίδας.

Το νέο Αθλητικό Κέντρο, σε συνδυασμό με το Βοηθητικό Γήπεδο του ΕΑΚ που μόλις πριν από μερικούς μήνες παραδόθηκε από την Δημοτική Αρχή, τα γήπεδα Νεάπολης και Πορταριάς,  αλλά και την ολοκλήρωση των εργασιών στο γήπεδο Διμηνίου θα δώσει μια μεγάλη “ανάσα” στα ερασιτεχνικά σωματεία,  ενώ θα αποτελέσει ακόμα έναν χώρο στον οποίο μπορούν να αθλούνται οι δημότες.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη ατόμου για πλαστογραφία πιστοποιητικών και κλοπή - https://t.co/IjJ5luMnkD -

  • καταπολέμηση δάκου της ελιάς σε ελαιοκομικές περιοχές Μαγνησίας και Β. Σποράδων - https://t.co/YOCZovtLEC -

  • Στην Αλόννησο ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος - https://t.co/gmeHwsuLhI -

"Αλιεύοντας" την είδηση