Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Έγινε ο αγιασμός των τμημάτων μπάσκετ
Έγινε ο αγιασμός των τμημάτων μπάσκετ

Έγινε ο αγιασμός των τμημάτων μπάσκετ

Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, έγινε, στο του Ολυμπιακού, στην Άλλη Μεριά η επίσημη έναρξη της νέας χρονιάς καθώς και ο καθιερωμένος , για το γυναικείο και ανδρικό τμήμα του , παρουσία όλων των αθλητριών και αθλητών και των προπονητών τους Καπουρνιώτη Μιχάλη (γυναικείο), Μαυρομιχάλη Φώνη (ανδρικό) και Καραγιώργη Κώστα (συνεργάτης Ανδρικού).

Το παρών έδωσαν και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής των τμημάτων Κουσιαρής Γιώργος, Έξαρχος Απόστολος, Κολιός Βαγγέλης και Κρεμαστάς Απόστολος ενώ παρούσα ήταν η προπονήτρια των ακαδημιών Παπαθανασίου Ελένη και ο χειρουργός ορθοπεδικός Γεώργιος Βαβέτσης.

Μετά την τέλεση του αγιασμού ο π.ς Θεόδωρος ευχήθηκε “καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και αθλητικές και προσωπικές επιτυχίες” .

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Νίκος Τσεκούρας, μιλώντας προς τα δύο τμήματα του Συλλόγου ευχήθηκε “καλή χρονιά με επιτυχίες”, ενώ διαβεβαίωσε ότι η Διοίκηση θα βρίσκεται κοντά στα τμήματα και τη Διοικούσα Επιτροπή όλη τη χρονιά.

Εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής, προς τις αθλήτριες και τους αθλητές μίλησε ο επικεφαλής της Μεταφτσής Αλέξανδρος, ο οποίος αρχικά συνεχάρη τον Σωτήρη Αχριάνη για την αποφοίτηση του από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ευχήθηκε “καλή επιτυχία” στις αθλήτριες Διαμαντοπούλου Σταματία και Ντελή Χαρά, καλωσόρισε τα νέα αποτα σε γυναίκες και άνδρες και έκλεισε την ομιλία του λέγοντας ότι και για τα δύο τμήματα αλλά και για το μέγεθος του Ολυμπιακού , στο διάβα των 80 χρόνων ιστορίας του, ο μόνος στόχος είναι η κορυφή.

Στα κορίτσια αναφέρθηκε ιδιαίτερα μιλώντας για το βάρος που φέρνει στη με το αστέρι που σηματοδοτεί τη κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας, το 1978, γεγονός που λίγες αθλήτριες στη χ έχουν τη δυνατότητα να φέρουν.

Μετά το τέλος των ομιλιών στήθηκε ένας μικρός μπουφές για όλους του παριστάμε.

olyb2olyb1

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση