Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Έγινε ο αγιασμός των τμημάτων μπάσκετ
Έγινε ο αγιασμός των τμημάτων μπάσκετ

Έγινε ο αγιασμός των τμημάτων μπάσκετ

Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, έγινε, στο Αθλητικό Κέντρο του Ολυμπιακού, στην Άλλη Μεριά η επίσημη έναρξη της νέας χρονιάς καθώς και ο καθιερωμένος , για το γυναικείο και ανδρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου, παρουσία όλων των αθλητριών και αθλητών και των προπονητών τους Καπουρνιώτη Μιχάλη (γυναικείο), Μαυρομιχάλη Φώνη (ανδρικό) και Καραγιώργη Κώστα (συνεργάτης Ανδρικού).

Το παρών έδωσαν και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής των τμημάτων μπάσκετ Κουσιαρής Γιώργος, Έξαρχος Απόστολος, Κολιός Βαγγέλης και Κρεμαστάς Απόστολος ενώ παρούσα ήταν η προπονήτρια των ακαδημιών Παπαθανασίου Ελένη και ο ορθοπεδικός Γεώργιος Βαβέτσης.

Μετά την τέλεση του αγιασμού ο π.ς Θεόδωρος ευχήθηκε “καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και αθλητικές και προσωπικές επιτυχίες” .

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου , μιλώντας προς τα δύο τμήματα του Συλλόγου ευχήθηκε “καλή χρονιά με επιτυχίες”, ενώ διαβεβαίωσε ότι η Διοίκηση θα βρίσκεται κοντά στα τμήματα και τη Διοικούσα Επιτροπή όλη τη χρονιά.

Εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής, προς τις αθλήτριες και τους αθλητές μίλησε ο επικεφαλής της Μεταφτσής Αλέξανδρος, ο οποίος αρχικά συνεχάρη τον Σωτήρη Αχριάνη για την αποφοίτηση του από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ευχήθηκε “καλή ” στις αθλήτριες Διαμαντοπούλου Σταματία και Ντελή Χαρά, καλωσόρισε τα νέα αποκτήματα σε και άνδρες και έκλεισε την ομιλία του λέγοντας ότι και για τα δύο τμήματα αλλά και για το μέγεθος του Ολυμπιακού Βόλου, στο διάβα των 80 χρόνων ιστορίας του, ο μόνος στόχος είναι η κορυφή.

Στα κορίτσια αναφέρθηκε ιδιαίτερα μιλώντας για το βάρος που φέρνει στη φανέλα με το αστέρι που σηματοδοτεί τη κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας, το 1978, γεγονός που λίγες αθλήτριες στη χώρα έχουν τη δυνατότητα να φέρουν.

Μετά το τέλος των ομιλιών στήθηκε ένας μικρός μπουφές για όλους του παριστάμενους.

olyb2olyb1

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έγκριση έργων για όλους τους δήμους με το 50% της χρηματοδότησης μέσα στο 2021 #έγκρισηέργων - https://t.co/ASumjpClQS -

  • Ασθενής σεισμική δόνηση βόρεια του Βόλου #Ασθενήςσεισμικήδόνηση - https://t.co/rpTq5HIRqx -

  • Εγκαινιάστηκετο νέο ειδικό Κέντρο Ημέρας Διασύνδεσης της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτζχάϊμερ και συγγενών διαταραχ… - https://t.co/FZfN0C0UXk -

"Αλιεύοντας" την είδηση