Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Εγγραφές στο τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου
Εγγραφές στο τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου

Εγγραφές στο τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου

Mε την επνένρξη λειτουργίας του κολυμβητηρίου .Ιωνίας “Β. Πολύμερος”

Με την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου της .Ιωνίας “Β.Πολύμερος”, μετά από ένα χρόνο διακοπής λειτουργίας λόγω έργων ενεργειακής αναβάθμισης, το τμήμα κολύμβησης του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” επανήλθε σε ρυθμούς ς προπονήσεων σε όλες τις δομές του.

Στο κολυμβητήριο Ν.Ιωνίας, λειτουργεί η γραμματεία του τμήματος κολύμβησης του Συλλόγου, καθημερινά από 16:30-19:30 για πληροφορίες και εγγραφές.

Η Νίκη λειτουργεί δύο πλήρως αναγνωρισμένα, το τμήμα κλασικής κολύμβησης και το με αγωνιστική και προαγωνιστική ομάδα, τα οποία συμμετέχουν σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις επιτυγχάνοντας διακρίσεις και επιτυχίες.

Λειτουργούν επίσης τα παρακάτω :

Ακαδημίες κολύμβησης

Τμήμα εκς κολύμβησης μικρής πισίνας

Baby swimming

Τμήμα αθλητισμού και τμήμα ενηλίκων.

Οι εγγραφές σε όλα τα παραπάνω τμήματα συνεχίζονται καθημερινά και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν είτε να επισκέπτονται τη γραμματεία του τμήματος καθημερινά στο κολυμβητήριο, είτε να καλούν για πληροφορίες στα τηλέφωνα των υπευθύνων του τμήματος.

Επιπρόσθετα, εγγραφές γίνονται και ηλεκτρονικά στη σχετική φόρμα που είναι διαθέσιμη στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος, www.nikivolousc.gr, ενώ μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες, τελευταία νέα και ανακοινώσεις.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση