Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Εγγραφές στα τμήματα υποδομής μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου
Εγγραφές στα τμήματα υποδομής μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Εγγραφές στα τμήματα υποδομής μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Η μεγάλη του στο βολιώτικο μπάσκετ συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Ο μεγάλος σύλλογος της πόλης οργανώνεται και εκτός της αντρικής ομάδας που αναδείχθηκε κυπελλούχος ΕΣΚΑΘ και πρωταθλήτρια Θεσσαλίας και θ' αγωνιστεί στη Γ' και της γυναικείας που θα παίξει στην κατηγορίας, συνεχίζει την εξαιρετική δουλειά στις ακαδημίες μπάσκετ του συλλόγου.

Ήδη, η ομάδα κορασίδων κατέκτησε τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο της στη Θεσσαλία, η ομάδα νεανίδων την περσινή περίοδο ως πρωταθλήτρια Θεσσαλίας ήρθε τρίτη στη , ενώ τη χρονιά που ολοκληρώθηκε η ομάδα παίδων Β' του συλλόγου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ς.

Ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει με εντατικό ρυθμό να προετοιμάζει τους αυριανούς συνεχιστές του βολιώτικου μπάσκετ. Με ήθος, οργάνωση και προγραμματισμό  βοηθά τα νέα παιδιά να διαμορφώσουν χαρακτήρα με αρχές, αναπτύσσει την ευγενική άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθαι.

Τη νέα χρονιά υπεύθυνη ακαδημιών μετά από συμφωνία με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη θα είναι η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, παλιά αθλήτρια του συλλόγου Ιωάννα Ράμμου, με πολύχρονη θητεία και πολλές επιτυχίες στο χώρο, τόσο ως αθλήτρια, όσο και ως προπονήτρια.

Τεχνική σύμβουλος θα είναι η  Ελένη Παπαθανασίου, παλιά αθλήτρια της ομάδας, και η εκ των προπονητών που οδήγησαν τη μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου στη 2η θέση στην Ελλάδα και στις «16» κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Επίσης, ήταν στο τεχνικό τιμ της Εθνικής νεανίδων η οποία κατέκτησε την 5η θέση στην Ευρώπη.

Τα τμήματα υποδομής μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, συμμετέχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ, ενώ παίρνουν μέρος σε τουρνουά και σε παιχνίδια με ομάδες απ' όλη την Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός Βόλου, στηριζόμενος στο λαμπρό παρελθόν, πρωταγωνιστεί στο παρόν και δημιουργεί ένα ακόμη πιο επιτυχημένο μέλλον με κορίτσια και αγόρια από την πόλη του Βόλου.

Πληροφορίες και στα τηλέφωνα 6978189788, 6945411031.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση