Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Εγγραφές στα τμήματα μπάσκετ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937
Εγγραφές στα τμήματα μπάσκετ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937

Εγγραφές στα τμήματα μπάσκετ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937

Το σύνθημα προς την νεολαία που απευθύνει ο Βόλου είναι: Μη σταματάς, να προσπαθείς, να ονειρεύεσαι, να θέλεις να φτάσεις ψηλότερα το βολιώτικο Μπάσκετ.

Έλα κι εσύ στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου. Γράψε κι εσύ το σου στις πρότυπες Ακαδημίες   του συλλόγου, σε κορίτσια και αγόρια, να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος από κορυφαίους προπονητές.

Δυνάμωσε το του Ολυμπιακού  που έχει προσφέρει στον Βόλο μεγάλες διακρίσεις σε άντρες και γυναίκες.

ΜΑΖΙ, ακολουθώντας το ένδοξο παρελθόν, να χτίσουμε ένα λαμπρό μέλλον στο μπάσκετ του συλλόγου.

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, η μόνη θεσσαλική ομάδα στο μπάσκετ που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα Ελλάδος κι έχει φτάσει στις «16» κορυφαίες της Ευρώπης, «χτίζει»  την επόμενη μέρα, αναδεικνύοντας από τα σπλάχνα της τα νέα μεγάλα αστέρια του βολιώτικου μπάσκετ.

Ήδη, η επί πέντε συνεχή χρόνια πρωταθλήτρια Μαγνησίας ομάδα των κορασίδων έχει άξιες εκπροσώπους της στα κλιμάκια των εθνικών ομάδων, ενώ από τις του Ολυμπιακού, ξεπηδούν ολοένα και νέα ταλέντα.

Επίσης έχει ήδη ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια για την στελέχωση των υποδομών της αντρικής ομάδας, όπου από φέτος από τα σπλάχνα του συλλόγου, θα συμμετάσχουν στο ρόστερ της ομάδα, αποκτώντας εμπειρίες από το δύσκολο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Οι εγγραφές για αγόρια και κορίτσια 6-16 ετών στα υποδομών του Ολυμπιακού  ξεκίνησαν.

Οι γονείς μπορούν να απευθύνονται για να γράψουν τα τους στους υπευθύνους: Κυριακόπουλο Κυριάκο τηλ. 6944753405, Παπαθανασίου Ελένη 6945411031, Γιαννούλη Κατερίνα  τηλ 6941636414,  Γκοντόπουλο Αντώνη τηλ. 6947427691 , Χρήστο Γκούμα 6987356017 και Σαχίνη Ζάκο τηλ. 6907178800 .

Οι προπονήσεις γίνονται στο 2ο Βόλου, στο 3ο Βόλου και στο 1ο Γυμνάσιο Βόλου.

Με την εγγραφή θα δίνεται σε κάθε παιδί μπλουζάκι προπόνησης με το σήμα της ομάδας .

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση