Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Έφυγε” ο μεγάλος άσος της Νίκης και του Ολυμπιακού Απ. Βαλαχάς το (ΜΑΥΡΟ ΔΙΑΜΑΝΤI)
Έφυγε” ο μεγάλος άσος της Νίκης και του Ολυμπιακού Απ. Βαλαχάς το (ΜΑΥΡΟ ΔΙΑΜΑΝΤI)

Έφυγε” ο μεγάλος άσος της Νίκης και του Ολυμπιακού Απ. Βαλαχάς το (ΜΑΥΡΟ ΔΙΑΜΑΝΤI)

 Τα ξημερώματα της Δευτέρας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών ένας μεγάλος άσος του βολιώτικου ποδοσφαίρου, ο Απόστολος Βαλαχάς.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή Βόλου, ενώ στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στη , στην οποία αγωνίστηκε τόσο στην Α' Εθνική όσο και στη Β' με μεγάλη επιτυχία.

Από τη μεταπήδησε στον , με τον οποίον αγωνίστηκε και πάλι στη μεγάλη κατηγορία, ενώ στη συνέχεια αποτέλεσε μέλος του Ρήγα ου, όταν αυτός συμμετείχε στη Β' Εθνική.

Ήταν ένας επιθετικός μέσος που σκόραρε πολύ, ενώ ειδικά στον , τη φανέλα του οποίου φόρεσε από το 1971 έως το 1975, είχε 98 συμμετοχές με 21 γκολ.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 4μ.μ. στον Ιερό αό Αγίας Ειρήνης στις .

 

Συλλυπητήρια ανακοίνωση των Παλαιμάχων του  .Σ.Β. «Η ΙΚΗ»

 

Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο των παλαιμάχων του .Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Απόστολου Βαλαχά που έφυγε από τη ζωή.

Ο Απόστολος Βαλαχάς είχε αγωνιστεί με την φανέλα της Νίκης Βόλου, τη δεκαετία του '70 πετυχαίνοντας πολλά γκολ και τέρματα, ενώ και ο γιός του αργότερα Θόδωρος, αγωνίστηκε τη δεκαετία του '90 στην ομάδα της Νίκης Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση