Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Εύκολα ο Ολυμπιακός στο Βελεστίνο (0-3)
Εύκολα ο Ολυμπιακός στο Βελεστίνο (0-3)

Εύκολα ο Ολυμπιακός στο Βελεστίνο (0-3)

Οι ερυθρόλευκοι συνέχισν το νικηφόρο σερί των φιλικών πιχνιδιών τους, σκοράροντας τρία τέρματα, αυτή τη φορά απέναντι στον Ρήγα Φερραίο του Λάκη Μπακάλη – Σκόρερ οι Τσιλιγκίρης, ικολιάς και Λεόν.

Οι παίκτες του Απόστολου Χαραλαμπίδη είχαν τον πλήρη έλεγχο του ρυθμού, καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, δίχως να απειληθεί ιδιαίτερα από τους κυανόλευκους, επισφραγίζοντας την ανωτερότητά τους, παίρνοντας τη νίκη με καθαρό σκορ. Έχασαν και πέναλτι στο τέλος οι φιλοξενούμενοι.

Λίγες φάσεις, ένα γκολ για τους φιλοξενούμε στο πρώτο μέρος

Στο πρώτο ημίχρονο, πραγματοποιήθηκε ένα παιχνίδι κέντρου, με τον Ολυμπιακό να έχει την ανούσια περιοχή και τον Ρήγα να κλείνει καλά τους χώρους, δίχως, όμως, να απειλεί. Έτσι, λοιπόν, σημειώθηκαν συνολικά τρεις καλές στιγμές για τους φιλοξενούμε, με την τελευταία χρονικά να είναι και η μοιραία για τους παίκτες του Λάκη Μπακάλη.

Στο 16, ένα δυνατό σουτ του Σκοπελίτη έξω από την περιοχή πέρασε άουτ, ενώ στο 33′ ο νεαρός Κεσίδης έγινε αποδέκτης της μπάλας εντός περιοχής, με το σουτ που επιχείρησε να απομακρύνεται από τον Κεφαλά σε κόρνερ.

Το γκολ για τους ερυθρόλευκους ήρθε στο 38′, όταν ύστερα από μία αδράνεια των αμυντικών των γηπεδούχων, ο Τσιλιγκίρης έκλεψε τη μπάλα, πλάσαρε τον Κεφαλά στη δεξιά του γωνία και έγραψε το 0-1, σκορ που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους.

Το καθάρισε από νωρίς στην επανάληψη

Στην επανάληψη, ο Απόστολος Χαραλαμπίδης πραγματοποίησε πολλές αλλαγές, ωστόσο, ο Ολυμπιακός ευτύχησε να διευρύνει το προβάδισμά του στην πρώτη καλή του στιγμή στο δεύτερο μέρος.

Συγκεκριμένα, στο 55′ ο νεοεισελθόντας ικολιάς έγινε αποδέκτης της μπάλας έξω από την περιοχή και με όμορφο σουτ, νίκησε τον Τσουμπέκο, για το 0-2. Μάλιστα, οχτώ λεπτά αργότερα, ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να κάνει τρία τα τέρματά του, με το Ζαρίφη που βγήκε απέναντι από τον Τσουμπέκο, με τον έμπειρο πορτιέρο, όμως, να διώχνει σε κόρνερ.

Ο Ρήγας προσπάθησε να αντιδράσει και σημείωσε τις δυο μοναδικές τους καλές στιγμές στο ματς, σε διάστημα πέντε λεπτών. Στο 66′, ο κάγκας επιχείρησε το σουτ από μακριά, με τη μπάλα να φεύγει ψηλά, ενώ στο 71′ ο Χατζηαθανασίου έκανε την ατομική ενέργεια από δεξιά, σέντραρε με αποδέκτη τον ουτούλη, με το σουτ του, όμως, από πλεονεκτική θέση να κοντράρει σε παίκτη του Ολυμπιακού και να καταλήγει κόρνερ.

Στο 82′ ο Ολυμπιακός, σημείωσε κι άλλο γκολ με τον Λεόν. Ο Νικολιάς ήταν εκείνος που πραγματοποίησε εξαιρετική ατομική ενέργεια και σέρβιρε στον Ισπανό, που μέσα από την περιοχή, με όμορφο πλασέ, δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-3.

Το παιχνίδι έκλεισε με πέναλτι που κέρδισαν οι ερυθρόλευκοι στο 89′, με το Μοράν να ανατρέπεται από τον Τριανταφύλλου και τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για τη συγκεκριμένη φάση. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λεόν, με τον Τριανταφύλλου να πέφτει στη δεξιά του γωνία και να μπλοκάρει τη μπάλα.

Τελικό σκορ 0-3, με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη να έχει κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος από την αγωνιστική παρουσία των παικτών του.

ΡΗΓΑΣ: Κεφαλάς (46′ Τσουμπέκος, 73′ Τριανταφύλλου), Χατζηαθανασίου (80′ Γεωργατζής), Σπαθής, Γούτσιος (46′ Βουραζέρης), Γκάγκας (67′ Αποστολίδης), (80′ Μουσαμπελίου), Χατζής (77′ Πέτσης), Γεωργατζής (75′ Γάρος), Δ. Μιαρίτης (67′ Γουτούλης), Ζενούνι, Ν. Μιαρίτης (62′ Θεοδώρου).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Δασκαλάκης (46′ Χρυσοστομίδης) , Καρράς (46′ Γκουγκούδης), Παναγιώτου (46′ Παναγιώτου), Αρβανίτης (46′ ) Ντάσιος, Ζέρης (46′ Φερνάντες), Κεσίδης (46′ Τσιάρας) Χιντζίδης (46′ Μοράν), Τσιλιγκίρης (46΄ Νικολιάς), Σκοπελίτης (46′ Λεόν) Αλαμάνης (60′ Ζαρίφης).

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση