Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Εφιαλτικό βράδυ για Αρη στο Μιλάνο
Εφιαλτικό βράδυ για Αρη στο Μιλάνο

Εφιαλτικό βράδυ για Αρη στο Μιλάνο

Ο εφιάλτης του Αρη στο Μιλάνο νβίωσε ύστερα από τριάντα χρόνια και η συντριβή που γνώρισε από την Αρμάνι (95-54) για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των «32» στο Γιούροκαπ, θύμισε την ήττα – σοκ με διαφορά 35 πόντων που είχε γνωρίσει η ομάδα το 1986 στα προκριματικά του κυπέλλου Πρωταθλητριών, ενώ είχε νικήσει με 31 πόντους στον πρώτο αγώνα.

Αυτή τη φορά, το «» του Αρη γράφτηκε με νέο ταπεινωτικό ρεκόρ και την τελική διαφορά να σταματά στους 41 πόντους, ξανά στον ίδιο «τόπο του εγκλήματος», με τον ίδιο «θύτη».

Ο Αρης, σε διάστημα μιας εβδομάδας από την πειστική εμφάνισή του στη και τη νίκη επί της επτούνας, παρουσιάστηκε… αγνώριστος απέναντι στην Αρμάνι, έδειξε επηρεασμένος από την ήττα στη Ρόδο, από τον Κολοσσό, πριν από τρεις ημέρες, και κατέρρευσε ύστερα από το πρώτο πεντάλεπτο. Η χειρότερη ευρωπαϊκή εμφάνιση του Αρη προκαλεί προβληματισμό για την ομαδική… αδιαθεσία να αποφύγει τη συντριβή, καθώς από το δεύτερο δεκάλεπτο και ενώ το επιμέρους σκορ ήταν 33-10 για την ιταλική ομάδα, οι «κίτρινοι» έγιναν θεατές του αγώνα και δεν υπήρξε ουδεμία αντίδραση. Η συντριβή του Αρη ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία στην τρέχουσα περίοδο, που ο άλλοτε «αυτοκράτορας» διαθέτει διοικητικές εγγυήσεις, η τεχνική έχει κερδίσει τα εύσημα για την της ομάδας και συνολικά έχει κάνει σταθερά βήματα καταξίωσης.

Ακόμα και η Αρμάνι, που αποκλείστηκε στην Ευρωλίγκα και είχε ηττηθεί στην πρεμιέρα των «32» του Γιούροκαπ, από την Αλμπα, στο Βερολίνο, δεν ανέμενε την «» του Αρη από το παρκέ (16/49 δίποντα, 4/23 ). Το ζητούμενο είναι η θλιβερή ήττα να είναι που θα κλείσει άμεσα και δεν θα «εκτροχιάσει» τον Αρη από τους στόχους του.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση