Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Έχασε τη “μάχη” με τη ζωή ο Γιάννης Κωτούλας
Έχασε τη “μάχη” με τη ζωή ο Γιάννης Κωτούλας

Έχασε τη “μάχη” με τη ζωή ο Γιάννης Κωτούλας

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα σε ηλικία 47 χρονών ο παλιός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Γιάννης τούλας, χτυπημένος από την επάρατο, σε κλινική όπου νοσηλευόταν, δίνοντας «μάχη» το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο Γιάννης τούλας διετέλεσε ποδοσφαιριστής, φορώντας την φανέλα του Ολυμπιακού τη δεκαετία του '90, παίζοντας για πέντε χρόνια στους «ερυθρόλευκους», στο της Β' και Γ' ς κατηγορίας.

Αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Μαρία και την κόρη του Μαριέττα. Η κηδεία του άτυχου 47χρονου θα γίνει την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στις 16.00 στον Ι.. Αγίου Δημητρίου.

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων “Austrian Boys” σε ανακοίνωσή του αναφέρει «θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθιά λύπη μας για την απώλεια του Βολιώτη πρώην ποδοσφαιριστή του για αρκετά χρόνια, Γιάννη Κωτούλα, που αρκετά νέος νικήθηκε από την καταραμένη αρρώστια.
Καλούμε τον κόσμο της ομάδας να αποχαιρετήσει τον Γιάννη στην κηδεία του που θα γίνει την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στις 16.00 στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου. Συλλυπητήρια στην του και στους κοντινούς του ανθρώπους».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση