Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Έχασε από τον Ναδάλ ο Τσιτσιπάς, αλλά το μέλλον του ανήκει
Έχασε από τον Ναδάλ ο Τσιτσιπάς, αλλά το μέλλον του ανήκει

Έχασε από τον Ναδάλ ο Τσιτσιπάς, αλλά το μέλλον του ανήκει

Τ έδωσε όλα, πάλεψε επί ίσοις όροις με τον μεγάλο του αντίπαλο αλλά στο τέλος λύγισε. Ο Στέφανος , μπορεί να έχασε στον τελικό του Rogers Cup από το νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης, τον Ισπανό Ραφαέλ Ναδάλ, αλλά απέδειξε ότι το του ανήκει.

Παρά το κακό ξεκίνημα στο πρώτο σετ, το οποίο έχασε άνετα με (6-2), κατάφερε να συγκεντρωθεί και έδωσε μεγάλη μάχη στο δεύτερο, όπου πάλεψε στα ίσια με τον Ναδάλ, χάνοντας το σετ στο τάι μπρέικ, βάζοντας ωστόσο πολύ δύσκολα στον Ισπανό πρωταθλητή.

Ο Ραφαέλ Ναδάλ ξεκίνησε δυναμικά τον τελικό και παρά το πρώτο game του αγώνα που κατέκτησε ο , έκανε το break και πήρε σχετικά εύκολα το πρώτο σετ του αγώνα με 6-2, βάζοντας ακόμη πιο δύσκολα στον Στέφανο Τσιτσιπά.

Το ξεκίνημα του 2ου σετ βρήκε και πάλι τον Ισπανό, νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη, να ξεκινά κάνοντας break στο σερβίς του Τσιτσιπά, παίρνοντας το πλεονέκτημα.

Ο ταλαντούχος τενίστας μέχρι και το 1ο game του 2ου σετ, είχε υποπέσει σε 11 αστα λάθη ενώ έδειχνε εκνευρισμένος σε ορισμένα σημεία του αγώνα.

Στη συνέχεια ο ανέκαμψε και κατάφερε να «κρατήσει» το δικό του σερβίς, τα έδωσε όλα και στο 10 game ισοφάρισε σε 5-5 παίρνοντας ουσιαστικά πίσω το break του Ναδάλ δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Επιδεικνύοντας σπουδαία ωριμότητα στο παιχνίδι του, πήρε και το 11ο game του 2ου σετ και βρέθηκε να προηγείται με 6-5.

Ο , έφτασε μία ανάσα από την κατάκτηση του σετ, ωστόσο ένα λάθος στον τελευταίο πόντο έδωσε το πλεονέκτημα στον Ναδάλ, ο οποίος ισοφάρισε σε 6-6 και στη συνέχεια, πήρε τη νίκη στο τάι μπρείκ.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση