Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Έχασε από την Αναγέννηση, αλλά “κέρδισε” τον Νάκα η Νίκη (1-3)
Έχασε από την Αναγέννηση, αλλά “κέρδισε” τον Νάκα η Νίκη (1-3)

Έχασε από την Αναγέννηση, αλλά “κέρδισε” τον Νάκα η Νίκη (1-3)

Οι κυανόλευκοι υπέκυψαν στα λάθη τους και ηττήθηκαν δίκαια από την ομάδα της Καρδίτσας – Εξαιρετικό το ντεμπούτο του νεαρού χαφ, έδειξε πως θα βοηθήσει.

Σε ένα , που από πλευράς Νίκης αγωνίστηκαν μόλις 13 ποδοσφαιριστές, η Αναγέννηση εκμεταλλεύτηκε πλήρως τα λάθη των γηπεδούχων στο ανασταλτικό κομμάτι και έφυγε νικήτρια από το Παντελής Μαγουλάς. Αποθεώθηκαν οι πρωτ με τη Βολιώτικη ομάδα τη σεζόν 2013-2014 Ακασού, Πιτταράς και Τσίτας, με τους δύο πρώτους να χρήζονται και σκόρερ (στο 6′ και το 21′ αντίστοιχα). Το τρίτο γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Κόντος (45′), είχε ισοφαρίσει νωρίτερα ο Κανελλόπουλος (8′).

Παιχνίδι “άγριας ομορφιάς” στο πρώτο μέρος

Το ματς ξεκίνησε πολύ δυνατά, με τις δύο ομάδες να βγάζουν και όρεξη. ια του λόγου το αληθές, στα πρώτα οχτώ λεπτά περιελάμαν δύο τέρματα, ένα για την κάθε ομάδα!

Συγκεκριμένα, στο 6′ η Αναγέννηση ευτύχησε να προηγηθεί, όταν μετά από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, ο Κόντος έκλεψε τη μπάλα, σέρβιρε στον Ακασού, που από το ύψος της μεγάλης περιοχής πλάσαρε, με τον Σταυράκη να μη μπορεί να αντιδράσει, γράφοντας το 0-1. Δύο λεπτά αργότερα, όμως, η Νίκη βρήκε το σθένος να αντιδράσει και να ισοφαρίσει, καθώς ύστερα από ασυνεννοησία στην άμυνα της Αναγέννησης, ο Ταουσιάνης έγινε αποδέκτης της μπάλας από δεξιά, σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι, με τον Χρήστο Κανελλόπουλο να κερδίζει τον Κουτσόπουλο, με όμορφη κεφαλιά.

Στο 12′, η Νίκη είχε την ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ. Συγκεκριμένα, Ταουσιάνης και Νάκας άλλαξαν όμορφα τη μπάλα από δεξιά, με τον πρώτο να τη σπάει στον άξονα και τον επερχόμενο Ιίδη, που από τα 25 μέτρα περίπου σούταρε ψηλά. Λίγα λεπτά αργότερα, όμως, αυτό που δεν κατάφερε ο κεντρικός χαφ των κυανόλευκων, το έκανε ο Πιτταράς, για λογαριασμό της Αναγέννησης. Συγκεκριμένα, στο 21ο λεπτό, ύστερα από πλάγιο του Σκούπρα, ο Τσίτας έγινε αποδέκτης της μπάλας εντός περιοχής, σέντραρε με τη μπάλα να περνάει απ' όλους και τον Πιτταρά με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά να γράφει το 1-2.

Η Νίκη, στο γκολ του Πιτταρά είχε και πάλι την απάντηση, με το Νάκα να χάνει την ευκαιρία του αγώνα. Ο Κόλα πραγματοποίησε τη σέντρα από τα δεξιά, σημάδεψε στο δεύτερο δοκάρι τον νεαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή, με την κεφαλιά του, όμως, να σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κουτσόπουλου.

Στο 40′, η Αναγέννηση προειδοποίησε και πάλι με τον Πιτταρά, που έγινε αποδέκτης της μπάλας στο ύψος της μικρής περιοχής, ύστερα από σέντρα του Σκαθαρούδη, με το σουτ του να περνάει ψηλά και χτύπησε για τρίτη φορά στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους.

Ο Κόντος κέρδισε τη μπάλα στον άξονα, πέρασε τον Ιβανίδη κι από το ύψος του ημικυκλίου της μεγάλης περιοχής σούταρε δυνατά, με τη μπάλα να καρφώνεται στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Σταυράκη, για το 1-3.

Έπεσε ο ρυθμός στην επανάληψη

Στο δεύτερο μέρος, το θέαμα δεν ήταν τόσο καλό, με τη Νίκη να πιέζει, προκειμένου να μειώσει και την Αναγέννηση να αρκείται στο να αμύνεται μαζικά και να περιμένει τα ατομικά λάθη των παικτών του Λεωνίδα Μπίλη, ώστε να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση.

Η πρώτη καλή φάση του δευτέρου μέρους σημειώνεται στο 48′, όταν μετά από όμορφη ανάπτυξη των γηπεδούχων στον άξονα, ο Κόλα έγινε αποδέκτης της μπάλας, με το μακρινό του σουτ να κοντράρει σε πόδια αμυντικών και να περνά λίγο πάνω από το αριστερό παραθυράκι του Τσάμη.

Στο 67′, ο νεοεισελθόντας Μπαλαράμπε έχασε μοναδική ευκαιρία για το 2-3. Ο Κανελλόπουλος μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, πάσαρε κάθετα στον Άγγλο επιθετικό, με τον τελευταίο να καθυστερεί στο τετ α τετ του με τον Τσάμη και τη μπάλα να απομακρύνεται από τους αμυντικούς σε κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Κανελλόπουλου να φτάσει πολύ κοντά στο γκολ. Ο Νάκας πραγματοποίησε εξαιρετική ατομική ενέργεια από τα αριστερά, σέντραρε παράλληλα στον ανενόχλητο Έλληνα επιθετικό, με το πλασέ του στην κίνηση από το ύψος της μικρής περιοχής, να περνάει εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας.

Στο 86′, ο Μαυρίας, για λογαριασμό της Αναγέννησης, ύστερα από την κομπίνα του Μπιτέλη σε φάουλ από πολύ καλή θέση, βρέθηκε ανενόχλητος μέσα στην περιοχή, με το σουτ του να είναι χλιαρό και να καταλήγει άουτ, ενώ στο 89′ η Νίκη είχε μία ακόμα καλή στιγμή να σκοράρει, με τον Κεμάλι και τον να εναλλάσονται όμορφα από δεξιά, με τον δεύτερο να σουτάρει από πλάγια θέση και την μπάλα να περνά παράλληλα από την εστία του Τσάμη.

Τελικό σκορ 1-2, με την ομάδα του Μπίλη, παρά το κακό , να πραγματοποιεί καλή εμφάνιση.

Νίκη : Σταυράκης,  Παπαδόπουλος, Κεμάλι, Ναουμίδης, Καρατάσιος, Μέτσε, Ιβανίδης, Νάκας, Κανελλόπουλος, Κόλα (86′ Βέργος), Ταουσιάνης (53΄ Μπαλαράμπε).

: Κουτσόπουλος, Σκούπρας, Δημόπουλος, Ρούσσης, Στάμος, Ακασού, Σκαθαρούδης, Κοντός, Τσίτας, Μοσχάκης, Πιτταράς.
Επίσης, αγωνίστηκαν και οι: Κισκαμπάνης, Μαυριάς, Υφαντής, Μπιτέλης, Μπλέντι, Ξανθόπουλος, Αδαμόπουλος, Σάββας.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση