Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Δύο σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις από τον Άνθιμο Γαζή
Δύο σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις από τον Άνθιμο Γαζή

Δύο σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις από τον Άνθιμο Γαζή

Τον υψηλόσωμο 22χρονο επιθετικό Αντρέ Τζήμ απέκτησε η ομάδα των Μηλεών. Ο Τζήμας διακρίνεται για την τεχνική του , το δημιουργικό του παιχνίδι αλλά και την έφεση στο σκοράρισμα.

Από την αρχή της χρονιάς αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Αμπελειάς στην Λάρισα όπου αγωνίστηκε για 7 παιχνίδια σκοράροντας 4 φορές ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στον Ηρακλή Βόλου όπου ήταν βασικό στέλεχος (5 γκόλ) της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α' τοπικής ενώ αγωνίστηκε και στους αγώνες άζ ανόδου στην Γ' .

Σίγουρα με αυτή την προσθήκη ισχυροποιείται η επιθετική γραμμή του Γαζή που βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς(έχοντας όμως και ένα ματς λιγότερο) και μαζί με τους έμπειρους Τσατσαρώνη-Δανιλόπουλο-Θεοδώρου σίγουρα θα αποτελούν μια από τις καλύτερες επιθετικές γραμμές.

Επίσης αποκτήθηκε από τον Παγασητικό και ο φερέλπις 19χρονος κεντρικός μέσος Λέντι Βαλέρα, ο οποίος διακρίνεται για το δυναμικό του παιχνίδι, για το συνεχές τρέξιμο και για το πείσμα του. Ο Βαλέρα έχει αγωνισθεί επίσης και στον Σαρακηνό.

Οι δύο παίχτες αποτελούν προσωπικές επιλογές του προπονητή Παναγιώτη Κουρούπη  και συμμετέχουν εδώ και 10 μέρες στις της ομάδας. Δεν αγωνίστηκαν στον σημερινό νικηφόρο αγώνα με τον Πανιώνιο καθώς δεν ήταν έτοιμα τα δελτία τους, ενώ μετά από συντονισμένες ενέργειες του προέδρου και του γεν. αρχηγού (Σουίπας-Παπαδής) ξεπεράστηκαν τα όποια προτα και αφού επήλθε με τις προηγούμενες ομάδες τους αναμένεται να τεθούν στην διάθεση του προπονητή τους από τον ερχόμενο Σάββατο (29/1) όπου είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί ο εξ' ς αγώνας με την Μακρυνίτσα, που είχε αναβληθεί λόγω του χιονισμένου γηπέδου της ς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση