Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Δύο ντέρμπι στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ
Δύο ντέρμπι στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ

Δύο ντέρμπι στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ

Δύο πολύ δυνατά α ανέδειξε χθες το μεσημέρι η κλήρωση της φάσης των 16 στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς έφερε αντιμέτωπες –ξανά– την Μπάγερν Μονάχου με την Αρσεναλ και την Παρί Σεν Ζερμέν με την .

Τα άλλα ζευγάρια που αναδείχθηκαν στη ιόν της Ελβετίας είναι Ρεάλ Μαδρίτης – άπολι, Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεβερκούζεν, Πόρτο – ιουβέντους, Μπενφίκα – Ντόρτμουντ, Μάντσεστερ Σίτι – Μονακό και Σεβίλλη – Λέστερ. Οι πρώτοι θα διεξαχθούν στις 14/15 και 21/22 Φεβρουαρίου, ενώ οι ρεβάνς είναι προγραμματισμένες για τις 7/8 και 14/15 Μαρτίου.

Συνεπώς, για τέταρτη φορά στα τελευταία πέντε χρόνια Αρσεναλ και Μπάγερν θα τεθούν αντιμέτωπες στον θεσμό και μάλιστα τρίτη φορά στα νοκ άουτ. Δηλαδή χτύπησε και πάλι η κακοτυχία των Λονδρέζων που τους φέρνει κατά κανόνα αντιμέτωπους στη φάση των 16 με ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης, μολονότι φέτος ήρθαν πρώτοι στον όμιλο.

Ο Μάνουελ Νόιερ, τερματοφύλακας της Μπάγερν, έδειξε χθες να υπολογίζει ιδιαιτέρως την Αρσεναλ: «Είναι ισχυρή ομάδα, πιο ισχυρή τη στιγμή αυτή από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια» είπε.

Πρόωρος τελικός είναι για πολλούς το ζευγάρι της Παρί με την Μπάρτσα, αν και αμφότερες έχουν προτα στα εγχώρια πρωταθλήματα φέτος. Οπως και στο Μπάγερν – Αρσεναλ είναι η τέταρτη φορά στην τελευταία πενταετία που οι δύο ομάδες θα είναι αντίπαλες, αλλά όπως είπε ο αρόεδρος της Μπάρτσα ιόρδι Μέστρε, «δεν αποτελεί εγγύηση ότι τους αποκλείσαμε στο παρελθόν. Σου δίνει όμως μια κάποια αυτοπεποίθηση». Ο δε διευθυντής ποδοσφαίρου της Παρί, Πάτρικ Κλάιφερτ, πρώην άσος της , δεν έκρυψε ότι «αν μπορούσα, θα διάλεγα κάποια άλλη αντίπαλο».

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση