Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Δύο μετάλλια και δύο τιμητικές διακρίσεις στο 3ο Διεθνές Τουρνουά Greek Open Challenge στην Καβάλα
Δύο μετάλλια  και δύο τιμητικές διακρίσεις στο 3ο Διεθνές Τουρνουά Greek Open Challenge στην Καβάλα

Δύο μετάλλια και δύο τιμητικές διακρίσεις στο 3ο Διεθνές Τουρνουά Greek Open Challenge στην Καβάλα

Με δύο μετάλλια και δύο τιμητικές διακρίσεις επέστρεψε η ΑΚΑΔΗΜΙΑ Shinkyokushinkai Βόλου από το 3ο ‘'Greek Open Challenge'' Πλήρους Επαφής, που πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα την 2 Απριλίου με διοργανωτή τον τοπικό Αθλητικό Σύλλογο Κyokushinkai και προπονητή τον Sensei αλάνη Δημήτριο.

Ο σύλλογος κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο -πρώτη θέση με την εωργαλή Μαρία στα +65 κιλά Γυναικών αλλά και αργυρό μετάλλιο-δεύτερη θέση στην κατηγορία Οpen Γυναικών.

Η μαχητικότητά της και η αγωνιστική της κατάρτιση αποτέλεσε πλεονέκτημα για την κατάκτηση τιμητικής διάκρισης της καλύτερης αθλήτριας στην κατηγορία Γυναικών.

Ο πρωτ Νίκος Φωτίου στάθηκε άτυχος και δεν κατάφερε να προκριθεί αλλά απέσπασε την τιμητική διάκριση για τον καλύτερο τεχνικό αθλητή.

Την ευθύνη της ς για την ομαλή και επιτυχή διεξ των αγώνων ανέλαβε ο αρχηγός εκπρόσωπος του Ελληνικού Shinkyokushinkai Shihan Γιώργος Κοσμίδης διεθνής διαιτητής της EKO (Ευρωπαϊκής Οργάνωσης Shinkyokushinkai).

Οι διαιτητές-κριτές του Συλλόγου που πρόσφεραν τις τους ήταν οι Sempai Δεληγιάννης Νίκoς, Sempai Χονδρός Χάρη,Sempai Ταμουρίδης Χρήστος, Sempai Ποζαπαλίδης Ηρακλής και ανέλαβαν και έφεραν με επιτυχία σε πέρας όλους τους αγώνες.

Τις της στη Γραμματεία των αγώνων πρόσφερε η επί των δημοσίων της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Βόλου, Ευαγγελία Σγαρδώνη, σε συν με την κεντρική Γραμματεία του Κυπέλλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση