Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Δύο μετάλλια και δύο τιμητικές διακρίσεις στο 3ο Διεθνές Τουρνουά Greek Open Challenge στην Καβάλα
Δύο μετάλλια  και δύο τιμητικές διακρίσεις στο 3ο Διεθνές Τουρνουά Greek Open Challenge στην Καβάλα

Δύο μετάλλια και δύο τιμητικές διακρίσεις στο 3ο Διεθνές Τουρνουά Greek Open Challenge στην Καβάλα

Με δύο μετάλλια και δύο τιμητικές διακρίσεις επέστρεψε η ΑΚΑΔΗΜΙΑ Βόλου από το 3ο Διεθνές Τουρνουά ‘’Greek Open Challenge’’ Πλήρους Επαφής, που πραγματοποιήθηκε στην την 2 Απριλίου με διοργανωτή τον τοπικό Αθλητικό Σύλλογο Κyokushinkai και προπονητή τον Sensei Γαλάνη Δημήτριο.

Ο σύλλογος κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο -πρώτη θέση με την Γεωργαλή Μαρία στα +65 κιλά Γυναικών αλλά και αργυρό μετάλλιο-δεύτερη θέση στην κατηγορία Οpen Γυναικών.

Η μαχητικότητά της και η αγωνιστική της κατάρτιση αποτέλεσε πλεονέκτημα για την κατάκτηση τιμητικής διάκρισης της καλύτερης αθλήτριας στην κατηγορία Γυναικών.

Ο πρωταθλητής Νίκος Φωτίου στάθηκε άτυχος και δεν κατάφερε να προκριθεί αλλά απέσπασε την τιμητική διάκριση για τον καλύτερο τεχνικό αθλητή.

Την ευθύνη της διαιτησίας για την ομαλή και επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων ανέλαβε ο αρχηγός εκπρόσωπος του Ελληνικού Shihan Γιώργος Κοσμίδης διεθνής της EKO (Ευρωπαϊκής Οργάνωσης Shinkyokushinkai).

Οι διαιτητές- του Συλλόγου που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους ήταν οι Sempai Δεληγιάννης Νίκoς, Sempai Χονδρός Χάρη,Sempai Ταμουρίδης Χρήστος, Sempai Ποζαπαλίδης Ηρακλής και ανέλαβαν και έφεραν με επιτυχία σε πέρας όλους τους αγώνες.

Τις υπηρεσίες της στη Γραμματεία των αγώνων πρόσφερε η επί των δημοσίων της Ακαδημίας Βόλου, Ευαγγελία Σγαρδώνη, σε συνεργασία με την κεντρική Γραμματεία του Κυπέλλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στο λιμάνι του Βόλου το «SILVER SPIRIT» #SilverSpirit - https://t.co/5r8ngkpL50 -

  • Στο Νοσοκομείο Βόλου 35χρονος μετά από κατάποση φυτοφάρμακου #κατάποσηφυτοφάρμακου - https://t.co/S2SS60gtkj -

  • Παραδοσιακά #χορευτικά στην παραλία του Βόλου #χορευτικά - https://t.co/qUZDzMXVmu -

"Αλιεύοντας" την είδηση