Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Δύο μετάλλια και δύο τιμητικές διακρίσεις στο 3ο Διεθνές Τουρνουά Greek Open Challenge στην Καβάλα
Δύο μετάλλια  και δύο τιμητικές διακρίσεις στο 3ο Διεθνές Τουρνουά Greek Open Challenge στην Καβάλα

Δύο μετάλλια και δύο τιμητικές διακρίσεις στο 3ο Διεθνές Τουρνουά Greek Open Challenge στην Καβάλα

Με δύο μετάλλια και δύο τιμητικές διακρίσεις επέστρεψε η ΑΚΑΔΗΜΙΑ από το 3ο Διεθνές Τουρνουά ‘'Greek Open Challenge'' Πλήρους Επαφής, που πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα την Κυριακή 2 Απριλίου με διοργανωτή τον τοπικό Αθλητικό Σύλλογο Κyokushinkai και προπονητή τον Sensei Γαλάνη Δημήτριο.

Ο σύλλογος κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο -πρώτη θέση με την Γεωργαλή Μαρία στα +65 κιλά Γυναικών αλλά και αργυρό μετάλλιο-δεύτερη θέση στην κατηγορία Οpen Γυναικών.

Η μαχητικότητά της και η αγωνιστική της αποτέλεσε πλεονέκτημα για την κατάκτηση τιμητικής ς της καλύτερης αθλήτριας στην κατηγορία Γυναικών.

Ο πρωταθλητής Νίκος Φωτίου στάθηκε άτυχος και δεν κατάφερε να προκριθεί αλλά απέσπασε την τιμητική για τον καλύτερο τεχνικό αθλητή.

Την ευθύνη της διαιτησίας για την ομαλή και επιτυχή διεξ των αγώνων ανέλαβε ο αρχηγός εκπρόσωπος του Ελληνικού Shihan Γιώργος Κοσμίδης διεθνής διαιτητής της EKO (Ευρωπαϊκής Οργάνωσης Shinkyokushinkai).

Οι διαιτητές-κριτές του Συλλόγου που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους ήταν οι Sempai Δεληγιάννης Νίκoς, Sempai Χονδρός Χάρη,Sempai Ταμουρίδης Χρήστος, Sempai Ποζαπαλίδης Ηρακλής και ανέλα και έφεραν με σε πέρας όλους τους αγώνες.

Τις υπηρεσίες της στη Γραμματεία των αγώνων πρόσφερε η επί των δημοσίων της Ακαδημίας Shinkyokushinkai , Ευαγγελία Σγαρδώνη, σε συνεργασία με την κεντρική Γραμματεία του Κυπέλλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση