Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Δύο μετάλλια για τη Νίκη Βόλου στο πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α’ – Β’
Δύο μετάλλια για τη Νίκη Βόλου στο πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α’ – Β’

Δύο μετάλλια για τη Νίκη Βόλου στο πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α’ – Β’

Ποδαρικό με 2 χάλκινα μετάλλια για τον “Η ΝΙΚΗ”, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ς Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α' – Β' που ολοκληρώθηκε χθες.

Η Λαμπρινή Σούμπαση στα 50μ. πεταλούδα και η Λυδία Παντέλογλου στα 200μ. πεταλούδα έκαναν εξαιρετικές κούρσες και σημειώνοντας ατομικές επι κατέλαβαν την τρίτη θέση σε πανελλήνιο επίπεδο.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι, η Λαμπρινή Σούμπαση κατέκτησε την τετάρτη θέση στα 100μ. πεταλούδα με διαφορά κλασμάτων δευτερόλεπτου από τον τρίτο χρόνο του αγωνίσματος που επιτεύχθηκε στην Αθήνα, λόγω του γεγονότος ότι το πρωτάθλημα διεξάγεται σε δυο ταυτόχρονα (Αθήνα – Θεσσαλονίκη) και γίνεται ενοποίηση αποτελεσμάτων, γεγονός που στερεί τη δυνατότητα του άμεσου συναγωνισμού των αθλητών, λόγω του αγωνιστικού πρωτοκόλλου.

Τα αποτελέσματα αυτά αφορούν στην ηλικιακή κατηγορία των Παμπαίδων /Παγκορασίδων και είναι επίσης αξιοσημείωτο το γεγονός ότι και τα υπόλοιπα παιδιά της αποστολής έκαναν πολύ καλές εμφανίσεις σημειώνοντας και ατομικά ρεκόρ.

Η Δ.Ε. του τμήματος ς εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στη Λαμπρινή και τη Λυδία για την κατάκτηση των μεταλλίων, καθώς και στα υπόλοιπα παιδιά της αποστολής, αυτής της ηλικιακής κατηγορίας Μάνο Φώτη, Σανίδα Ευάγγελο, Γκουντούλα Αριέτα, Ηλία Θεοδώρα και Μακρή Μαριλίνα για την προσπάθεια και τις επι τους.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης Παίδων-Κορασίδων και Εφήβων-Νεανίδων η Νίκη Βόλου

Αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη, η δεύτερη αποστολή της αγωνιστικής ομάδας του “Η ΝΙΚΗ”, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης Παίδων-Κορασίδων κι Εφήβων-Νεανίδων.

Η αποστολή αναχώρησε χθες και αφορά στους αθλητές που θα αγωνιστούν από σήμερα και για τρεις ημέρες στις κατηγορίες Παίδων- Κορασίδων και Εφήβων – Νεανίδων.


Οι αθλητές-τριες που συμμετέχουν στην αποστολή είναι:

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΓΚΕΚΑΣ ΛΑΖΑΡΟΣ
ΛΙ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΛΟΥΚΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΟΥΚΟΥΣΕΛΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΟΝΤΟΒΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΙΑΡΙΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΚΑΣΑΠΛΕΡΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑ
ΛΟΥΧΟΥ ΧΑΡΑ
ΚΟΤΤΑ ΧΡΥΣΑ
ΚΑΡΑΛΗ ΜΑΓΔΑ
ΣΟΥΜΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΚΟΥΤΙΝΑ ΣΟΦΙΑ
ΜΑΡΚΑΤΑ ΣΟΦΙΑ
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΒΙΒΙΑΝ
ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΧΑΤΖΗΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΚΕΝΑΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ
ΠΑΛΑΜΙΔΑ ΜΑΡΙΑ
ΧΑΤΖΗΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

Την αποστολή συνοδεύει η προπονήτρια Μπέλλου Ειρήνη και αρχηγός αποστολής είναι ο έφορος Θεοδοσόπουλος Χριστόφορος.

Στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που ξεκινούν σήμερα, θα ενσωματωθεί στο προπονητικό δίδυμο της αγωνιστικής (Νίκο Γιαννόπουλο και Ειρήνη Μπέλλου) και ο τεχνικός σύμβουλος της ομάδας και ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Γέμελος, που θα συντονίσει τις αγωνιστικές προσπάθειες των αθλητών της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Η Δ.Ε. του τμήματος εύχεται καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση