Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Δύο αθλητικές εκδηλώσεις με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας
Δύο αθλητικές εκδηλώσεις με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Δύο αθλητικές εκδηλώσεις με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Δύο αθλητικές εκδηλώσεις με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας πραγματοποιούνται το Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Οκτωβρίου .

Το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το Ιστορικό Ράλι Ολύμπου, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων και το «Δίκτυο Περραιβία».

Πρόκειται για το πιο όμορφο Ράλι Κλασσικών Αυτοκινήτων στην Ελλάδα, το καθιέρωσε ως θεσμό το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» από το έτος 2011, το υποστηρίζει πάντα η Περιφέρεια Θεσσαλίας αλλά και όλοι οι Δήμοι από όπου αυτό το Ράλι περνά, έχει τεράστια Διεθνή δημοσιότητα και προβάλλεται από όλα τα και SOCIAL MEDIA της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας όλων των Ειδικών Εντύπων Αυτοκινήτου και έχει συμμετοχές από πολλές χώρες της Ευρώπης.

H εκκίνηση του περίφημου Ιστορικού Ράλι Ολύμπου, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Οκτωβρίου , από την παραλία του Βόλου και ο τερματισμός την Κυριακή 10 Οκτωβρίου στις 13.00  στην Ελασσόνα.

Εν τω μεταξύ, την Κυριακή 10 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν στο Βόλο οι Δ΄ Σκοπευτικοί Αγώνες Εφέδρων Αξιωματικών, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας- και τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Μαγνησίας.

Οι πανελλήνιοι σκοπευτικοί εφέδρων αξιωματικών έχουν γίνει θεσμός στο νομό και είναι μια μεγάλη επιτυχία του Συνδέσμου που κατόρθωσε να τους πραγματοποιεί στο Βόλο.

Στους αυτούς συμμετέχουν τα τελευταία τρία χρόνια έφεδροι αξιωματικοί – αθλητές από κάθε νομό της χώρας μας σε αγωνίσματα που αφορούν την σκοποβολή.

Οι αγώνες διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του Σκοπευτικού συλλόγου Βόλου και είναι υπό την αιγίδα της Ανωτάτης Ομοσπονδίας Εφέδρων Αξιωματικών και της ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

 

 

 

 

 

Επίσης την Κυριακή 10 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί ορεινός αγώνας δρόμου με την ονομασία «2ο ΗΡΑΚΛΗΣ Γορίτσα trail run 2021» που θα πραγματοποιηθεί στην Γορίτσα Βόλου.  Είναι αγώνας δρόμου στα μονοπ του λόφου της Γορίτσας στο Βόλο απόστασης 16 χλμ. , με σκοπό την προώθηση του αθλητισμού και την ενίσχυση του αθλητικού τουρισμού

Σε δηλώσεις της η Αεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε «Σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο στην πόλη του Βόλου. Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας έχουμε επενδύσει στον τουρισμό, προσελκύοντας αθλητές και φιλάθλους, στηρίζοντας την προσπάθεια που κάνουνε , αθλητικοί σύλλογοι και φορείς του αθλητισμού. Ο Βόλος έχει διοργανώσει αγώνες με μεγάλη επιτυχία και συνεχίζει να το κάνει. Προσωπικά θέλω να καλωσορίσω αθλητές, προπονητές και συνοδούς και να ευχηθώ σε όλους καλή επιτυχία, καλές επιδόσεις και καλή διαμονή στον όμορφο Νομό μας».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση