Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Δύο αθλητικές εκδηλώσεις με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας
Δύο αθλητικές εκδηλώσεις με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Δύο αθλητικές εκδηλώσεις με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Δύο αθλητικές εκδηλώσεις με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας πραγματοποιούνται το Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021.

Το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το Ιστορικό , με συνδιοργανωτές την – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων και το «Δίκτυο ».

Πρόκειται για το πιο όμορφο Ράλι Κλασσικών Αυτοκινήτων στην Ελλάδα, το καθιέρωσε ως θεσμό το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» από το έτος 2011, το υποστηρίζει πάντα η αλλά και όλοι οι Δήμοι από όπου αυτό το Ράλι περνά, έχει τεράστια Διεθνή και προβάλλεται από όλα τα ΜΜΕ και SOCIAL MEDIA της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας όλων των Ειδικών Εντύπων Αυτοκινήτου και έχει συμμετοχές από πολλές χώρες της Ευρώπης.

H εκκίνηση του περίφημου Ιστορικού , θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021, από την παραλία του Βόλου και ο τερματισμός την Κυριακή 10 Οκτωβρίου στις 13.00  στην .

Εν τω μεταξύ, την Κυριακή 10 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν στο Βόλο οι Δ΄ Σκοπευτικοί Αγώνες Εφέδρων Αξιωματικών, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων και τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Μαγνησίας.

Οι πανελλήνιοι σκοπευτικοί αγώνες εφέδρων αξιωματικών έχουν γίνει θεσμός στο νομό και είναι μια μεγάλη του Συνδέσμου που κατόρθωσε να τους πραγματοποιεί στο Βόλο.

Στους αγώνες αυτούς συμμετέχουν τα τελευταία τρία χρόνια έφεδροι αξιωματικοί – αθλητές από κάθε νομό της χώρας μας σε αγωνίσματα που αφορούν την σκοποβολή.

Οι αγώνες διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του Σκοπευτικού συλλόγου Βόλου και είναι υπό την αιγίδα της Ανωτάτης Ομοσπονδίας Εφέδρων Αξιωματικών και της ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

 

 

 

 

 

Επίσης την Κυριακή 10 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί ορεινός με την ονομασία «2ο ΗΡΑΚΛΗΣ Γορίτσα trail run 2021» που θα πραγματοποιηθεί στην Γορίτσα Βόλου.  Είναι στα μονοπάτια του λόφου της Γορίτσας στο Βόλο απόστασης 16 χλμ. , με σκοπό την προώθηση του αθλητισμού και την ενίσχυση του αθλητικού τουρισμού

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε «Σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο στην πόλη του Βόλου. Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας έχουμε επενδύσει στον αθλητικό τουρισμό, προσελκύοντας αθλητές και φιλάθλους, στηρίζοντας την προσπάθεια που κάνουνε αθλητικά σωματεία, αθλητικοί σύλλογοι και φορείς του αθλητισμού. Ο Βόλος έχει διοργανώσει αγώνες με μεγάλη και συνεχίζει να το κάνει. Προσωπικά θέλω να καλωσορίσω αθλητές, προπονητές και συνοδούς και να ευχηθώ σε όλους καλή , καλές επιδόσεις και καλή στον όμορφο Νομό μας».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ολοκληρώθηκε η καταγραφή ζημιών από τον Ιανό στη Μαγνησία #καταγραφήζημιών - https://t.co/bPeff9HHH7 -

  • Προχωρά η μελέτη για τη σιδηροδρομική σύνδεση του λιμανιού του Βόλου με ΒΙΠΕ Αεροδρόμιο και Αλμυρό… - https://t.co/PBjKJ4twzm -

  • Απείλησε με μαχαίρι τον ιδιοκτήτη χώρου που μισθώνει #ΟμάδαΔΙΑΣ - https://t.co/4KhIAHMTlB -

"Αλιεύοντας" την είδηση