Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Δυνατό παρών από το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου στη Θεσσαλονίκη στη Κ-14 και Κ-16
Δυνατό παρών από το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου στη Θεσσαλονίκη στη Κ-14 και Κ-16

Δυνατό παρών από το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου στη Θεσσαλονίκη στη Κ-14 και Κ-16

Με 42 θλητές κι αθλήτριες συμμετείχε το τμήμα στίβου της ς στην του Σ.Π.Σ.Β.Ε. που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο ”Τασούλα Κελεσίδου” στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη για τις ηλικίες Κ-14 και Κ-16.

Σε αυτούς τους αγώνες που είναι ο «καθρέφτης» των προπονήσεων, όλοι είναι κερδισμένοι, ακόμη και αυτοί που δεν πήγαν πολύ καλά, αλλά ένιωσαν την διαφορά της προπόνησης από τον αγώνα.

Συγκεκριμένα οι αθλητές που συμμετείχαν στον αγώνα είναι:

60 μ.εμπόδια(Κ-14)
Βαγδούτη Ευδοξία, Κούντρια Κυριακή, Μαυροφριδάκη Ελένη, Μιχοπούλου Ελευθερία, Μπούντη Άννα, άνου Κατερίνα, Τοπάλη Αλίκη, Τσιούρη Γεωργία, Καραγιάννης Αναστάσιος, Σκούρας Δημήτρης.

1200μ. (Κ-14)
Αλεξανδρίδης Μάριος, Αναγνώστου Στυλιανή, Γιαννουσάς Χρήστος, Δεδούση Μαρία, Δεληχρήστος Μανώλης, Κοτρίδη Ανδρομάχη, Μαρούσου Φαίδρα, Μαυρομιχάλη Ευτυχία, Μήλιου Ελένη, Μιχαλόπουλος Πέτρος, Μπατζανού Κυριακή, Ραφτοπούλου Κων/να, Τσαντερμάς Γιάννης.

ΣΦΑΙΡΑ (Κ-14)
Γιαννάκου Αποστολία, Ιορδανίδης Άγγελος, Μουστρούφη Ηρώ, Σωτήρης, Τσατσαράγκου Ειρήνη.

ΜΗΚΟΣ (Κ-14)
Δενελάβας Άγγελος, Ευθυμίου Αμαλία, Λουφοπούλου Βάλια, Ρούστα Ευαγγελία.

60μ. (Κ-16)
Γκόγκος Αριστείδης, Ζαμουρίδης Άγγελος, Παπασακελαρίου Σταυρούλα, Παραδείσου Ευθυμία, Σούκια Ιωάννα, Τζιόρτζιου Τζορτζίνα, Χούστη Κατερίνα.

ΤΕΤΡΑΠΛΟΥ (Κ-16)
Σωκράτης, Βελέντζα Ανδρομάχη.

ΥΨΟΣ
Κωστούλα Έλμα (Κ-16)

Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους κατάφεραν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και τον φόβο του αγώνα, σε όσους πέτυχαν την επίδοση της προπόνησης ή και καλύτερη και σε όσους προσπάθησαν ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Επίσης ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους γονείς που ήταν παρόντες στον αγώνα και εμψύχωναν τους αθλητές μας και χειροκροτούσαν την προσπάθεια τους.

Μετά τους αγώνες ένα ιδιαίτερα όμορφο γεύμα περίμενε τους αθλητές, γονείς και συνοδούς σε γειτονικό ταβερνάκι της περιοχής όπου μπόρεσαν όλοι να συζητήσουν για τις εμπειρίες που έζησαν στον πρώτο τους αυτό αγώνα και να δημιουργήσουν γερούς δεσμούς φιλίας μεταξύ τους ως ομάδα.

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές Παύλος, Κολλυμένου Βάσω, Βλαχάβας Αποστόλης και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής στίβου Μπατζανός Δημήτρης και Τάκης Γιώργος.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κι έφορος του τμήματος Στέργιος Φάτσης και η Διοικούσα Επιτροπή του στίβου – Δημήτρης Μπατζανός, Γιώργος Τάκης και Χρόνης Βελέντζας, συγχαίρουν τους αθλητές, τις αθλήτριες και εύχονται καλή συνέχεια στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση