Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Δυνατή παρουσία του Kempo στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ένοπλης Μάχης στην Αθήνα
Δυνατή παρουσία του Kempo στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ένοπλης Μάχης στην Αθήνα

Δυνατή παρουσία του Kempo στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ένοπλης Μάχης στην Αθήνα

Στην Αθήνα βρέθηκε η ομάδα του στις 16/3/2019, όπου εκεί συμμετείχε στο Πανελλήνιο Ένοπλης Μάχης [μαχαίρι / ραβδί].

Η αποστολή του αποτελούνταν από 5 μαχητές: Αλεξάνογλου Α., Γεωργούδη Χρ., Γκριτζαλή Κ., Ελπίδη Σ., και Ζαρώνη Ι. Συνοδός στην αποστολής ήταν ο επαγγελματίας εκπαιδευτής αυτοάμυνας και οπλοχρησίας Αθανάσιος Λαγός με βοηθό του, τον Δημήτρη Κουτσικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον εν λόγω συμμετείχε πρώτη φορά σχολή από την Μαγνησία.

Το έδωσε δυναμικά και πάλι το παρών στην τρίτη κατά σειρά διοργάνωση φέτος, καταφέρνοντας και πάλι και μπει στις τριάδες των νικητών σε όλες της κατηγορίες που αγωνίστηκε.

Στην κατηγορία του μαχαιριού ο Χρήστος Γεωργούδης κατέλαβε την 2η θέση και στην κατηγορία του ραβδιού την 3η θέση στο Πανελλήνιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν και έφηβος αγωνίστηκε στην κατηγορία ανδρών, κατόπιν απόφασης του εκπαιδευτή Λαγού, δικαιώνοντας τον για μια ακόμη φορά για τις αποφάσεις του σε επίπεδο αγώνων και όχι μόνο.

Ο Στέφανος Ελπίδης αν και έφηβος αγωνίστηκε και αυτός στην κατηγόρια ανδρών καταλαμβάνοντας την 3η θέση επάξια.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο Ελπίδης εκπαιδεύεται μόλις 3 μήνες στην ακαδημία Επαγγελματικής Αυτοάμυνας, Μάχης στο δρόμο και Οπλοχρησίας του SGT KEMPO.

Ο Ζαρώνης Ι. κατέλαβε και αυτός με την σειρά του την 3η θέση στην κατηγορία εφήβων στο ραβδί, με μία ήττα αμφιλεγόμενη στον ημιτελικό που παρά την δυναμική του εκπαιδευτή του Λαγού δόθηκε στον αντίπαλο, οδηγώντας τον στον τελικό, παρόλο που και ίδιος παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Ζαρώνη και το λάθος της απόφασης.

Στην κατηγορία νέων γυναικών [16 – 18χρ.] και γυναικών συμμετείχε η έφηβη μαχήτρια του Kempo Κατερίνα Γκριτζαλή κατόπιν απόφασης του εκπαιδευτή της. Η Γκριτζαλή κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία εφήβων και την 2η στων γυναικών με έναν αμφιλεγόμενο και πάλι ημιτελικό ο οποίος κρίθηκε σε λεπτομέρειες.

Στην κατηγορία των ανδρών ο Άγγελος Αλεξάνογλου δεν τα κατάφερε και παρά την δυνατή του παρουσία τερμάτισε 4ος στην κατηγορία με έναν ημιτελικό ο οποίος δόθηκε και πάλι λαθεμένα και εσκεμμένα κατά την γνώμη του εκπαιδευτή του στον αντίπαλο προκαλώντας τις σοβαρές αντιδράσεις της ομάδας του Κempo και των συνοδών της. Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει τους νέους μαχητές την ακαδημίας για τις νέες επιτυχίες τους αλλά και τον εκπαιδευτή Αθανάσιο Λαγό για την ποιότητα της προπονητικής του μεθόδου η οποία οδηγεί συνεχώς νέους στην κορυφή του βάθρου όχι μόνο σε Πανελλήνιο αλλά και σε Διεθνές επίπεδο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Βίντεο από τα επεισόδια στην #ΑΣΟΕΕ #ΑΣΟΕΕ - https://t.co/gHj7tsqhQW -

  • Νέα ηλεκτρονική απάτη με θύμα Βολιώτη #ηλεκτρονικήαπάτη - https://t.co/goMa8VHFKP -

  • Συνελήφθη μητέρα στη Ν. Ιωνία γιατί δεν στέλνει τα παιδιά της σχολείο - https://t.co/OPPRrfLwTH -

"Αλιεύοντας" την είδηση