Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Δράσεις του ποδηλατικού τμήματος της Νίκης Βόλου
Δράσεις του ποδηλατικού τμήματος της Νίκης Βόλου

Δράσεις του ποδηλατικού τμήματος της Νίκης Βόλου

 ια την Ευρωπαϊκή εβδομάδα κινητικότητας και την Παγκόσμια Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο

Πλούσιες ήταν οι δράσεις του ποδηλατικού τμήματος του .Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας και της Παγκόσμιας Ημέρας χωρίς αυτοκίνητο.

Την 22/9/2019, Παγκόσμια Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο, το τμήμα ποδηλασίας της Νίκης σε συν με το Αστικό ΚΤΕΛ , ακολούθησε την πολιτιστική διαδρομή που πραγματοποίησε το Αστικό ΚΤΕΛ, με αφετηρία το Μουσείο και στη συνέχεια το Μουσείο ς, την παλιά πόλη και την αγορά στην περιοχή των Παλαιών, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το Εντομολογικό Μουσείο, το Μνημείο Ολοκαυτώματος, το κέντρο τέχνης «Τζόρτζιο Ντε Κίρικο», την κεντρική αγορά του Βόλου, τον Άγιο Νικόλαο και τον Άγιο Κωνσταντίνο, ολοκληρώνοντας την διαδρομή στο Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου, όπου εκεί ξεναγήθηκαν ποδηλάτες κι επιβάτες.

Επισημαίνεται ότι στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής εβδομάδας κινητικότητας σε συν με το τμήμα βιώσιμης κινητικότητας του Δήμου Βόλου, στήθηκε από το τμήμα ποδηλασίας περίπτερο ενημέρωσης του πολίτη σε κεντρικά σημεία της πόλης,  παρέχοντας πληροφορίες, σχετικά με την ποδηλασία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση