Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Δράσεις του ποδηλατικού τμήματος της Νίκης Βόλου
Δράσεις του ποδηλατικού τμήματος της Νίκης Βόλου

Δράσεις του ποδηλατικού τμήματος της Νίκης Βόλου

 Για την Ευρωπαϊκή εβδομάδα κινητικότητας και την Παγκόσμια Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο

Πλούσιες ήταν οι δράσεις του ποδηλατικού τμήματος του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας και της Παγκόσμιας Ημέρας χωρίς αυτοκίνητο.

Την Κυριακή 22/9/2019, Παγκόσμια Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο, το τμήμα ποδηλασίας της Νίκης Βόλου σε συνεργασία με το Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου, ακολούθησε την πολιτιστική διαδρομή που πραγματοποίησε το Αστικό ΚΤΕΛ, με αφετηρία το Μουσείο Τσαλαπάτα και στη συνέχεια το Μουσείο Πόλης, την παλιά πόλη και την αρχαία αγορά στην περιοχή των Παλαιών, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το Εντομολογικό Μουσείο, το Μνημείο Ολοκαυτώματος, το τέχνης «Τζόρτζιο Ντε Κίρικο», την κεντρική αγορά του Βόλου, τον Άγιο Νικόλαο και τον Άγιο Κωνσταντίνο, ολοκληρώνοντας την διαδρομή στο Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου, όπου εκεί ξεναγήθηκαν ποδηλάτες κι επιβάτες.

Επισημαίνεται ότι στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής εβδομάδας κινητικότητας σε συνεργασία με το τμήμα βιώσιμης κινητικότητας του Δήμου Βόλου, στήθηκε από το τμήμα ποδηλασίας περίπτερο ενημέρωσης του πολίτη σε κεντρικά σημεία της πόλης,  παρέχοντας πληροφορίες, σχετικά με την ποδηλασία.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση