Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Δωροθέα Κολυνδρίνη: Διπλά περήφανους μας καθιστά η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου
Δωροθέα Κολυνδρίνη: Διπλά περήφανους μας καθιστά η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου

Δωροθέα Κολυνδρίνη: Διπλά περήφανους μας καθιστά η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου

«Διπλά περήφανους μας καθιστά η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων Καλαθοσφαίρισης που διεξήχθη στον Βόλο.”

Τα παραπάνω δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης -Σποράδων εκφράζοντας τα συγχαρητήριά της για την ελληνική νίκη των εφήβων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ και την ικανοποίησή της για την άψογη διοργάνωση των αγώνων, τονίζοντας τα εξής: Πρώτον, επειδή η ευρωπαϊκή αυτή από τη νέα γενιά μάς γεμίζει δύναμη κι αισιοδοξία καθώς διδασκόμαστε από το παράδειγμα της ενότητας και της συλλογικής προσπάθειας που οδηγεί σε νίκη και σε θετικά .

Οι νεότεροι μας δείχνουν τον δρόμο των αξιών, όχι μόνον του αθλητισμού, μα του συνόλου της ζωής, και σηκώνοντας ψηλά την ελληνική της επιμονής, της εντιμότητας, του αγώνα και της δημιουργίας αποτελούν πρότυπο για όλους μας.

Αλλά είμαστε υπερήφανοι κι ως συνδιοργανωτές αυτής της μεγάλης γιορτής του νεανικού αθλητισμού στην περιοχή μας, καθώς καταφέραμε, από κοινού με τον Δήμο Βόλου, να ανταποκριθούμε πλήρως στις απαιτήσεις της μεγάλης αυτής διοργάνωσης.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συμμετέχοντες για την τήρηση του ευ αγωνίζεσθαι και στους διοργανωτές για την εξαιρετική δουλειά πραγματοποίησης των Αγώνων.»

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • ΑΝΑΣΑ ΙΙ στο τέλος του 2021 με αποκλειστικό κριτήριο τη μείωση του τζίρου #ΑΝΑΣΑΙΙ - https://t.co/FFenszG2SZ -

  • Σύλληψη ιδιοκτήτη #μπαρ για ανεμβολίαστους πελάτες #μπαρ - https://t.co/7KZL6PAnGE -

  • #φωτιά σε ξερά χόρτα στα Καλά Νερά #ΚαλάΝερά #φωτιά - https://t.co/NXwyLcCRuI -

"Αλιεύοντας" την είδηση