Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Δωροθέα Κολυνδρίνη: Διπλά περήφανους μας καθιστά η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου
Δωροθέα Κολυνδρίνη: Διπλά περήφανους μας καθιστά η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου

Δωροθέα Κολυνδρίνη: Διπλά περήφανους μας καθιστά η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου

«Διπλά περήφα μας καθιστά η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων Καλαθοσφαίρισης που διεξήχθη στον Βόλο.”

Τα παραπάνω δήλωσε η -Σποράδων εκφράζοντας τα συγχαρητήριά της για την ελληνική νίκη των εφήβων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ και την ικανοποίησή της για την άψογη διοργάνωση των αγώνων, τονίζοντας τα εξής: Πρώτον, επειδή η ευρωπαϊκή αυτή διάκριση από τη νέα γενιά μάς γεμίζει δύναμη κι αισιοδοξία καθώς διδασκόμαστε από το παράδειγμα της ενότητας και της συλς προσπάθειας που οδηγεί σε νίκη και σε .

Οι νεότεροι μας δείχνουν τον δρόμο των αξιών, όχι μόνον του αθλητισμού, μα του συνόλου της ζωής, και σηκώνοντας ψηλά την ελληνική σημαία της επιμονής, της εντιμότητας, του αγώνα και της ς αποτελούν πρότυπο για όλους μας.

Αλλά είμαστε υπερήφανοι κι ως συνδιοργανωτές αυτής της μεγάλης ς του νεανικού αθλητισμού στην περιοχή μας, καθώς καταφέραμε, από κοινού με τον , να ανταποκριθούμε πλήρως στις απαιτήσεις της μεγάλης αυτής διοργάνωσης.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συμμετέχοντες για την τήρηση του ευ αγωνίζεσθαι και στους διοργανωτές για την εξαιρετική δουλειά πραγματος των Αγώνων.»

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση