Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Δωρεά κι επίσκεψη του τμήματος μπάσκετ της Νίκης στο “στέκι αλληλεγγύης”
Δωρεά κι επίσκεψη του τμήματος μπάσκετ της Νίκης στο “στέκι αλληλεγγύης”

Δωρεά κι επίσκεψη του τμήματος μπάσκετ της Νίκης στο “στέκι αλληλεγγύης”

Χορήγησν τρόφιμ για τις , ενόψει των άγιων ημερών του Πάσχα.

Σε μία συμβολική κίνηση προχώρησε το τμήμα της ίκης Βόλου, καθώς αντιπροσωπεία του ανδρικού τμήματος (ο έφορος, ίκος Μακρίδης και ο προπονητής, Σπύρος Στρατίκης) επισκέφθηκε το “ ς”, συμβάλλοντας στην προσπάθεια που γίνεται για την οικονομική στήριξη άπορων οικογενειών του τόπου μας. Συγκεκριμένα, χορηγήθηκαν στο σύλλογο κάποια τρόφιμα, με τις καθιερωμένες ευχές να δίνουν και να παίρνουν, στα πλαίσια της εορταστικής περιόδου που πέρασε.

 

Μακρίδης: ” Στόχος η ανάκαμψη από το σοκ της φτώχειας”

Ο έφορος του τμήματος της Νίκης, Νίκος Μακρίδης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook,  μοίρασε συγχαρητήρια στους ανθρώπους που εργάζονται εθελοντικά στο στέκι, ενώ ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο.

Αναλυτικά η προσωπική του ανάρτηση:

“Το τμήμα μπάσκετ της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ και αντιπροσωπεία της ανδρικής ομάδας,στην προσπάθεια αλληλεγγύης των συνανθρώπων μας που έχουν πληγεί από την κρίση,βρέθηκαν στο ”ΣΤΕΚΙ αλληλεγγύης για όλους – Μαγνησίας” και συνέβαλαν το ελάχιστο στην προσπάθεια στήριξης,με τρόφιμα για τις !!!!!!
Σκοπός αυτής της προσπάθειας είναι να βοηθήσει μακροπρόθεσμα να ανακάμψουν απο το σοκ της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, διαφυλάσσοντας την αξιοπρέπειά τους.
Συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν εθελοντικά στο στέκι,για να απαλύνουν τον πόνο των συνανθρώπων μας!!!!!!
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!!!!”

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση