Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Δωρεά απινιδωτή από την ΠΕΜΣ στην ΕΠΣΘ
Δωρεά απινιδωτή από την ΠΕΜΣ στην ΕΠΣΘ

Δωρεά απινιδωτή από την ΠΕΜΣ στην ΕΠΣΘ

Στη   ενός απινιδωτή προχώρησε σήμερα η Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, προς τον πρόεδρο της Μίλτο Καλόγηρο για τις ανάγκες της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων ς () στα πλαίσια συνάντησή τους παρουσία και του περιφ. συμβούλου  Θανάση Μόρα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ παρέλαβε τον απινιδωτή, που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες όλων των ποδοσφαιρικών σωματείων της Μαγνησίας και θα μεταφέρεται από εξουσιοδοτημένο και εκπαιδευμένο προσωπικό. Παράλληλα ευχαρίστησε θερμά την κ. Κολυνδρίνη και την Περιφέρεια ς για την του απινιδωτή, κάνοντας πράξη τη δέσμευσή της, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι βασικό μέλημά τους είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων.

Η τόνισε: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας παραχωρώντας απινιδωτές στοχευμένα και μεθοδικά προσπαθεί να διαφυλάξει προληπτικά τον κίνδυνο απώλειας μίας ανθρώπινης ζωής. Ως συμπαραστάτες στην προσπάθεια των σωματείων θωρακίζουμε εμπράκτως τους αγωνιστικούς χώρους του ποδοσφαίρου της Μαγνησίας, που κάθε Σαββατοκύριακο βρίσκονται εκατοντάδες συμ μας, ευελπιστώντας, φυσικά, ο εξοπλισμός αυτός να μην χρειασθεί ποτέ να χρησιμοποιηθεί, αλλά να αποβεί καθοριστικός σε κάποια προσπάθεια διάσωσης της ανθρώπινης ζωής.»

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση