Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Δωρεά απινιδωτή από την ΠΕΜΣ στην ΕΠΣΘ
Δωρεά απινιδωτή από την ΠΕΜΣ στην ΕΠΣΘ

Δωρεά απινιδωτή από την ΠΕΜΣ στην ΕΠΣΘ

Στη δωρεά  ενός απινιδωτή προχώρησε σήμερα η αντιπεριφερειάρχης και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, προς τον πρόεδρο της Μίλτο Καλόγηρο για τις ανάγκες της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας (ΕΠΣΘ) στα πλαίσια συνάντησή τους παρουσία και του περιφ. συμβούλου  Θανάση Μόρα.

Ο πρόεδρος της παρέλαβε τον απινιδωτή, που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες όλων των ποδοσφαιρικών σωματείων της και θα μεταφέρεται από εξουσιοδοτημένο και εκπαιδευμένο προσωπικό. Παράλληλα ευχαρίστησε θερμά την κ. Κολυνδρίνη και την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την δωρεά του απινιδωτή, κάνοντας πράξη τη δέσμευσή της, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι βασικό μέλημά τους είναι η της ανθρώπινης ζωής εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων.

Η αντιπεριφερειάρχης τόνισε: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας παραχωρώντας δωρεάν απινιδωτές στοχευμένα και μεθοδικά προσπαθεί να διαφυλάξει προληπτικά τον κίνδυνο απώλειας μίας ανθρώπινης ζωής. Ως συμπαραστάτες στην προσπάθεια των σωματείων θωρακίζουμε εμπράκτως τους αγωνιστικούς χώρους του ποδοσφαίρου της Μαγνησίας, που κάθε Σαββατοκύριακο βρίσκονται εκατοντάδες συμπολίτες μας, ευελπιστώντας, φυσικά, ο εξοπλισμός αυτός να μην χρειασθεί ποτέ να χρησιμοποιηθεί, αλλά να αποβεί καθοριστικός σε κάποια προσπάθεια διάσωσης της ανθρώπινης ζωής.»

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεργασία με επαγγελματίες αδειούχους πιστοποιημένους ψυκτικούς - https://t.co/GL74PT5ehT -

  • Διεξαγωγή Πανελλαδικών Εξετάσεων Γενικών Λυκείων στη Μαγνησία #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/uQbSVNTRUd -

  • Εθελοντική αιμοδοσία στην Κάτω Γατζέα #ΕθελοντικήΑιμοδοσία #ΚάτωΓατζέα - https://t.co/99dUuzrwsv -

"Αλιεύοντας" την είδηση