Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Δύσκολες αποστολές για Νίκη και Μεταμόρφωση την Κυριακή
Δύσκολες αποστολές για Νίκη και Μεταμόρφωση την Κυριακή

Δύσκολες αποστολές για Νίκη και Μεταμόρφωση την Κυριακή

Αγώνες υψηλής δυσκολίς καλούνται να δώσουν οι ομάδες που εκπροσωπούν το Νομό μας στη ' Εθνική Ανδρών.Συγκεκριμένα, η ομάδα της ς Βόλου θα ταξιδέψει στα ρεβενά, προκειμένου να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, ενώ η Μεταμόρφωση υποδέχεται την ομάδα του Αγρινίου.

Οι “κυανόλευκοι”, που είχαν κερδίσει τα Γρεβενά στο ματς του πρώτου γύρου στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, βρίσκει μπροστά της μία… διαφορετική ομάδα, με διαφορετική αγωνιστική ψυχολογία, έχοντας πετύχει ένα σημαντικό νικηφόρο σερί. Το παιχνίδι χαρακτηρίζεται δύσκολο, όμως οι παίκτες του Θανάση Κασαπίδη ενδέχεται να αγωνιστούν χωρίς πίεση και , σε μία έδρα που είναι, αντικειμενικά, πολύ δύσκολο να “δραπετεύσει” κανείς με το διπλό. Μοναδικός απών ο , που υπέστη κάταγμα στο δάχτυλο, ενώ πανέτοιμος φαίνεται να είναι ο Γιώργος Τζίνης.

Δυσκολότερο, παρ' όλα αυτά, φαίνεται να είναι το των παικτών της Μεταμόρφωσης. Η ομάδα του Μυριντζή αντιμετωπίζει στο “Βάκης Παρασκευόπουλος” τον ΑΟ Αγρινίου, που φιγουράρει στην 4η θέση της βαθμολογίας του ομίλου και θέλει πάση θυσία τη νίκη. Παρ' όλα αυτά, η βολιώτικη ομάδα, μόνο αμελητέα ποσότητα δε μπορεί να χαρακτηριστεί στο γηπεδό της και οι παίκτες του Αγρινίου θα πρέπει να παλέψουν σκληρά για να πάρουν το διπλό. Η ομάδα της Μεταμόρφωσης θα παραταχθεί πλήρης, πλην του γνωστού προβλήματος του Παρασκευά, που μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο , θα απουσιάσει για το υιπο της σεζόν.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση