Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » «Διπλό» και περιμένει
«Διπλό» και περιμένει

«Διπλό» και περιμένει

Τί κι αν ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στα ανόδου της ; Το παιχνίδι στην , μόνο αδιάφορο δεν μπορεί να είναι. Αναλυτικά, το σενάριο που ευνοεί τους «ερυθρόλευκους» ενόψει .
Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός θέλει πάση θυσία τη νίκη στην , κόντρα στην τοπική Αναγέννηση, ρίχνοντας… κλεφτές ματιές στο παιχνίδι του Καυτατζογλείου, ανάμεσα σε Ηρακλή και ΑΕΛ. Με ισοπαλία στο ντέρμπι αυτό, ο Ολυμπιακός θα μπει με 2 βαθμούς στη διαδικασία των , μειώνοντας την απόσταση από τον Ηρακλή στους 6 κι από την πρωτοπόρο στους 7.
Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, πάντως, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να φύγει από την Καρδίτσα χωρίς βαθμό, καθώς σε περίπτωση νίκης του Γηραιού, ο Ολυμπιακός θα μείνει 9 βαθμούς πίσω στο της ανόδου, πριν καν ξεκινήσει το μίνι των δέκα αγωνιστικών.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ελευθερόπουλος δε θα έχει στη διάθεση του, τους Τριανταφυλλάκο, Μπαλντοβαλίεφ και Θέο που είναι τιμωρημένοι, καθώς και στον τραυματία Μπάρμπα, που υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο ματς της περασμένης ς, κόντρα στον Εθνικό Σερρών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση