Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Δυνατό τεστ για Εθνική και Σκίμπε
Δυνατό τεστ για Εθνική και Σκίμπε

Δυνατό τεστ για Εθνική και Σκίμπε

Υπό το βλέμμα των πρωθυπουργών της Ελλάδας και της Τουρκίας, Αλέξη Τσίπρα και Αχμέτ , οι οποίοι θα βρεθούν απόψε στις εξέδρες του «Μπασακσεχίρ Φατίχ Τερίμ» της Κωνσταντινούπολης, θα διεξαχθεί το παιχνίδι των εθνικών ομάδων των δύο χωρών (ώρα έναρξης 20.15, πιθανή τηλεοπτική μετάδοση από την ).

Πριν από την έναρξη του αγώνα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι και οι παίκτες θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια.

Μετά την ήττα στο εκτός έδρας της Παρασκευής με το , με 1-0, ο Μίκαελ Σκίμπε ευελπιστεί να οδηγήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Σε ό,τι αφορά τα πλάνα του, σκοπεύει να έχει στο αρχικό σχήμα τόσο τον Κώστα Φορτούνη όσο και τον Σωτήρη Νίνη.

«Απογοητευμένος αλλά…»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε στη γερμανική Bild για το ντεμπούτο του στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, όπου εμφανίστηκε αποφασισμένος να βελτιώσει την της μέχρι την εκκίνηση της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του , τον ερχόμενο Σεπτέμβριο: «Φυσικά είμαι πολύ απογοητευμένος, ειδικά με το αποτέλεσμα. Αλλά από το παιχνίδι έβγαλα σημαντικά συμπεράσματα. Βρήκα μία πολύ ασταθή ομάδα. Αλλά δεν απελπίζομαι, δεν σκέφτομαι “τι κάνω εγώ εδώ;''. Μέχρι το ξεκίνημα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχουμε πολλή δουλειά. Η επίθεση είναι αυτό από το οποίο θα αρχίσουμε. Κι αυτό διότι μας λείπει η ποιότητα στην τελική προσπάθεια. Αυτό ήδη είχε φανεί από τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αλλά τώρα το είδαμε και στο παιχνίδι με το », υπογράμμισε ο ερμανός προπονητής.

 

πηγή:kathimerini.gr

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση