Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Δημοπρατείται μέσα στις επόμενες ημέρες η βελτίωση του κλειστού στον Αμπελώνα
Δημοπρατείται μέσα στις επόμενες ημέρες η βελτίωση του κλειστού στον Αμπελώνα

Δημοπρατείται μέσα στις επόμενες ημέρες η βελτίωση του κλειστού στον Αμπελώνα

του περιφερειάρχη Θεσσαλίας με τον πρόεδρο του Γυμναστικού Συλλόγου Αμπελώνα

Δημοπρατείται μέσα στις επόμενες ημέρες ένα ακόμη αθλητικό στη Θεσσαλία. Συγκεκριμένα πρόκειται για το που αφορά στη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του κλειστού γυμναστηρίου στον Αμπελώνα με προϋπολογισμό 130.000 . Αυτό έγινε γνωστό μετά τη που είχε ο με τον πρόεδρο του Γυμναστικού Συλλόγου Αμπελώνα Σωτήρη Τζιούφα.

Η θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαρτίου και το αφορά στην αλλαγή παρκέ, στη βελτίωση των αποδυτηρίων και των WC, την εγκατάσταση νέων πινάκων και ηλεκτροφωτισμού. Ο κ. Σ Τζιούφας ευχαρίστησε εκ μέρους του Δ.Σ του Γ.Σ. Αμπελώνα τον περιφερειάρχη και κατ’ επέκταση την για το αυτό, το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα σε ακόμη περισσότερους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και τις αξίες που πρεσβεύει.

Ο κ. Αγοραστός τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής. Δίνει διέξοδο στους ανθρώπους και ιδιαίτερα στους νέους, δημιουργεί ισχυρούς χαρακτήρες, μαθαίνει στα παιδιά την ιεραρχία, την ομαδικότητα, να πέφτουν κάτω και να σηκώνονται.

Με τα αθλητικά , τις πολλαπλές διοργανώσεις και τα πρωταθλήματα δημιουργήσαμε ρεύμα αθλητικού τουρισμού στην Θεσσαλία. Η Θεσσαλία είναι η πρώτη αθλητική στη χώρα και εκεί επιθυμούμε να παραμείνει».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Θεόδωρος Βερνάρδος #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/lV4wpoM2MG -

  • Στον Όλυμπο, σε συνθήκες καύσωνα, έτρεξαν οι δρομείς του ΣΔΥ Βόλου #ΣΔΥΒόλου - https://t.co/4XL00xIQHc -

  • Τριάντα τα θετικά κρούσματα covid-19 στη  Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/3eYYgtmiXo -

"Αλιεύοντας" την είδηση