Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Δημοπρασία για συντηρήσεις μεταλλικών στεγών αθλητικών εγκαταστάσεων στον Δ. Βόλου
Δημοπρασία για συντηρήσεις μεταλλικών στεγών αθλητικών εγκαταστάσεων στον Δ. Βόλου

Δημοπρασία για συντηρήσεις μεταλλικών στεγών αθλητικών εγκαταστάσεων στον Δ. Βόλου

Ανοιχτή επιλογής αναδόχου για την κατασκευή του έργου “Συντήρηση μεταλλικών στεγών Αθλητικών εγκαταστάσεων (Κολυμβητήρια – Γυμναστήρια)” προϋπολογισμού 50.000 ευρώ με Φ.Π.Α., διακηρύσσει ο Δήμος Βόλου.

Το έργο αφορά στα κλειστά κολυμβητήρια (ΕΑΚ και Νέας Ιωνίας) καθώς και των κλειστών γυμναστηρίων (Πορταριάς και Αδαμόπουλου).

Όσον αφορά στο αντικείμενο του έργου, προβλέπεται έλεγχος Εσωτερικά και Εξωτερικά των Μεταλλικών Στεγών των κλειστών κολυμβητηρίων (ΕΑΚ και Νέας Ιωνίας) καθώς και των κλειστών γυμναστηρίων (Πορταριάς και Αδαμόπουλου).

Επίσης θα γίνει συντήρηση της μεταλλικής κατασκευής (υποστυλώματα και στέγη) του κλειστού κολυμβητηρίου ΕΑΚ και συντήρηση της μεταλλικής κατασκευής (εξωτερικός πρόβολος και στέγη) του κλειστού κολυμβητηρίου Νέας Ιωνίας.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε έξι μήνες και αρχίζει από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης, ωστόσο μπορεί η έναρξη της προθεσμίας να ορίζεται διαφορετικά, αν λόγου χάρη δεν προβλέπεται η άμεση έναρξη των εργασιών. Εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό ορίζεται στα 806,45 ευρώ που θα παρέχεται σύμφωνα µε τους όρους του άρθρου 24 του Ν.3669/2008 Κ∆Ε , και θα απευθύνεται στο Δήμο Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη 17χρονου στη Ν. Ιωνία με κάνναβη #ακατέργαστηκάνναβη - https://t.co/iKuNbshtIE -

  • Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων πρώτης αρωγής για τους σεισμόπληκτους της Σάμου και της Θεσσαλίας… - https://t.co/rDQUYaOv00 -

  • Πιστώνονται οι λογαριασμοί πολιτών και επιχειρήσεων στις Σποράδες για το Μεταφορικό Ισοδύναμο του 2021… - https://t.co/gR3S7PWNdt -

"Αλιεύοντας" την είδηση