Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Δημιουργικό  το τριήμερο των ακαδημιών μπάσκετ της Νίκης στην Πάτρα
Δημιουργικό  το τριήμερο των ακαδημιών μπάσκετ της Νίκης στην Πάτρα

Δημιουργικό  το τριήμερο των ακαδημιών μπάσκετ της Νίκης στην Πάτρα

 

Το χρονικό διάστημα από τις 20 έως 22 Απριλίου τα τμήματα ακαδημιών μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» με επικεφαλής τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής μπάσκετ Χαράλαμπο Τουτουτζόγλου ταξίδεψαν στην πόλη της Πάτρας κι έδωσαν μια σειρά από φιλικούς αγώνες με σωματεία της πόλης.

Σε ανακοίνωση, η Διοικούσα Επιτροπή αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ως Διοικούσα Επιτροπή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την υποδοχή και τη φιλοξενία τον τεχνικό διευθυντή του Γλαύκου Πατρών κ. Κώστα Ζωγόπουλο καθώς και τον προπονητή της ομάδας   Νίκο Πολίτη.

Η Διοικούσα Επιτροπή της Νίκης Βόλου, έχει προσκαλέσει τις ακαδημίες του Γλαύκου να επισκεφθούν την πόλη για σειρά φιλικών αγώνων με την ομάδα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπεύθυνους του Προμηθέα Πατρών, της ανερχόμενης αυτής δύναμης στο ελληνικό μπάσκετ, ιδιαίτερα στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΚΑΕ Χρήστο Μήλα, στον υπεύθυνο των Ακαδημιών κ. Χαράλαμπο Μιχαλόπουλο, στον προπονητή Κώστα Τζαμάκο και στην υπεύθυνη της Γραμματείας της Ακαδημίας Μάρα Σαρρή.

Οι άνθρωποι του Προμηθέα Πατρών ξενάγησαν τους φιλοξενούμενους στις εγκαταστάσεις των Ακαδημιών του συλλόγου, τις οποίες θα ζήλευαν οι μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες. Στον Προμηθέα συντελείται αυτή τη στιγμή ένα μπασκετικό και είναι άξια συγχαρητηρίων, όλη η οικογένεια του συλλόγου.

Με ιδιαίτερη χαρά ξανασυνάντησαν  τους φίλους  της Ολυμπιάδας Πατρών. Με το σωματείο της Ολυμπιάδας,   συνδέουν δεσμοί φιλίας κι η είναι σε διαρκή επαφή για συνεργασία κι ανταλλαγή απόψεων για την προώθηση του αθλήματος. Ευχαριστούμε το μέλος της Διοίκησης. Βαγγέλη Ιατρού, τον προπονητή  Γιάννη Δίπλαρο (πατέρα του καλαθοσφαιριστή του Πανιωνίου) και τους των Ακαδημιών Κοπογιαννόπουλο Γιώργο και Σταμούλη Θεόδωρο.

Η Πάτρα τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μπασκετικά άλματα και αυτό δεν έγινε τυχαία. Υπήρξε προετοιμασία, σχεδιασμός, θέληση, στήριξη από την τοπική κοινωνία, σε μια ομάδα νέων ανθρώπων που αγαπάει αλλά και γνωρίζει το άθλημα, που εργάζεται με εξωστρέφεια και παρακολουθεί τις εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Όπως είπαν οι Πατρινοί, το μυστικό κρύβεται, πέρα από τις αθλητικές εγκαταστάσεις και υποδομές, στην οργάνωση και υλοποίηση αναπτυξιακών πρωταθλημάτων. Η τοπική ΕΣΚΑ έχει σχεδιάσει τουρνουά για τις υποδομές τα οποία ξεκινούν αρχές Σεπτέμβρη και ολοκληρώνονται τέλος Μαΐου.

Δυστυχώς, θλίψη προκαλεί η σύγκριση με τα τεκταινόμενα στην περιοχή ς, όπου κυριαρχούν η προχειρότητα, η ανευθυνότητα και η επιδίωξη του πρόσκαιρου οφέλους. Καλό θα ήταν οι ιθύνοντες του αθλήματος στο νομό Μαγνησίας να έκαναν ένα ταξιδάκι μέχρι την Πάτρα».

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καύσιμα και καπάκια από την EKO Μικροθηβών στο Σώμα Έρευνας και Διάσωσης - https://t.co/ggSuIQhRkF… -

  • Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών #κάνναβη - https://t.co/EH5dAU02Wy -

  • Aνοικτή διαδικασία επιλογής αναδόχου κατασκευής του έργου γηπέδων στην Άνω Γατζέα #ΆνωΓατζέα - https://t.co/VGbeuW6bEq -

"Αλιεύοντας" την είδηση