Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Δημ. Νασίκας: «Αξιοποιούμε το Σκοπευτήριο Δήμου Ρήγα Φεραίου»
Δημ. Νασίκας: «Αξιοποιούμε το Σκοπευτήριο Δήμου Ρήγα Φεραίου»

Δημ. Νασίκας: «Αξιοποιούμε το Σκοπευτήριο Δήμου Ρήγα Φεραίου»

 

            Την Τρίτη 11 Αυγούστου 2020, διενεργήθηκε δημοπρσί για την εκμίσθωση του χώρου του Σκοπευτηρίου του Δήμου Ρήγα Φεραίου, όπου ανακηρύχθηκε ανάδοχος ο Σκοπευτικός Όμιλος (Ο.Π.Σ.Φ), ο οποίος είναι αναγνωρισμένος από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ο , Δημήτρης δήλωσε σχετικά:  « Αξιοποιούμε τον χώρο του Σκοπευτηρίου του Δήμου Ρήγα Φεραίου, ο οποίος θα αποτελέσει χώρο διοργάνωσης σπουδαίων αθλητικών γεγονότων αλλά και άλλου είδους δράσεων πολιτιστικού χαρακτήρα, προσελκύοντας επισκέπτες και συλλόγους τόσο της περιοχής μας όσο και εκτός αυτής, προσδίδοντας με αυτό τον τρόπο προστιθέμενη αξία στον δήμο μας.

Η παρέμβαση αυτή θα αναδείξει όλο τον δήμο Ρήγα Φεραίου αλλά και την ευρύτερη περιοχή,  καθώς μαζί με τη λίμνη Κάρλα θα αποτελέσουν ένα σημαντικό κέντρο ποικίλων δράσεων και εκδηλώσεων.

Η αξιο του Σκοπευτηρίου του δήμου μας ήταν μια από τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις που μόλις έλαβε σάρκα και οστά, μιλώντας για ακόμη μία φορά στους δημότες μας με έργα και παρεμβάσεις μας.»

Το Σκοπευτήριο βρίσκεται στην Τ.Κ. Ριζομύλου, έχει πρόσοψη στην επαρχιακή οδό Βελεστίνου – Καναλίων και συγκεκριμένα στο 6ο χλμ. από την διασταύρωση του ΠΕΒ. Η έκταση που οριοθετεί το  χώρο του Σκοπευτηρίου είναι επιφανείας 368.098,00 τ.μ.

Αναλυτικότερα εντός του χώρου του Σκοπευτηρίου υπάρχουν οι κάτωθι κατασκευές:

·         Κεντρικό Κτίριο Σκοπευτηρίου

Πρόκειται για ισόγειο κτίριο, το οποίο αποτελείται από δύο επιμέρους ισόγεια κτίσματα και ανάμεσα αυτών βρίσκεται ένας ανοιχτός χώρος κύριας χρήσης.

Και πιο συγκεκριμένα αποτελείται από :

  1. Ισόγειο κτίσμα κύριας χρήσης, επιφάνειας 269,85 μ2 που περιλαμβάνει αίθουσα συγκεντρώσεων και – λεβηάσιο.
  2. Ισόγειο κτίσμα κύριας χρήσης, επιφάνειας 127,15 μ2 που περιλαμβάνει αποδυτήρια, wc αντρών, wc γυναικών, γραφείο και ιατρείο.

·         Ισόγεια παρατηρητήρια ( STAND)

Πρόκειται για τέσσερα ισόγεια κτίσματα, επιφάνειας 6,76 μ2 το καθένα, συνολικής επιφάνειας 27,04 μ2.

·         Διώροφα παρατηρητήρια ( STAND)

Πρόκειται για τέσσερα διώροφα κτίσματα, επιφάνειας 6,76 μ2 το καθένα, συνολικής επιφάνειας 54,08 μ2.

·         Κτίσματα γεωτρήσεων – ισόγειοι οικίσκοι 

Πρόκειται για τρία ισόγεια κτίσματα , οικίσκοι γεωτρήσεων, συνολικής επιφανείας 39,90 μ2.

Στέγαστρα

Πρόκειται για τέσσερα (4) ανοιχτά μεταλλικά στέγαστρα επιφάνειας 80,00 μ2 το καθένα, συνολικά 320,00μ2.

Ο χώρος του Σκοπευτηρίου θα χρησιμοποιηθεί από τον εκμισθωτή για το άθλημα της πρακτικής σκοποβολής και σταθερού στόχου αλλά και για τη διεξ αγωνισμάτων πήλινου στόχου με λειόκανα όπλα, όπως τα Ολυμπιακά αθλήματα Skeet, Double Trap & CompakSporting.

Το εντευκτήριο θα μπορεί να χρησιμοποιείται για τα μέλη του Ομίλου αλλά και τους επισκέπτες, όπου θα διοργανώνονται ημερίδες και σεμινάρια για την προ του αθλήματος της σκοποβολής.

Ο  Όμιλος θα έχει επιπλέον τη δυνατότητα να διοργανώνει δράσεις και να αξιοποιεί τον χώρο καταλλήλως και πέρα από τις αθλητικές δραστηριότητες.

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση