Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Δικαίωση Ολυμπιακού Βόλου από το ΑΣΕΑΔ για τον Απόστολο Κωστούλα
Δικαίωση Ολυμπιακού Βόλου από το ΑΣΕΑΔ για τον Απόστολο Κωστούλα

Δικαίωση Ολυμπιακού Βόλου από το ΑΣΕΑΔ για τον Απόστολο Κωστούλα

Με την έλευση του νέου χρόνου η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού , βάζει μια πολύ σημαντική προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό της. Πρόκειται για τον 19χρονο πλέι-μέηκερ Απόστολο στούλα, ο οποίος δικαιώθηκε από το ΑΣΕΑΔ, στο οποίο είχε προσφύγει μετά τη διαμάχη του με τον Γ.Σ. και ενσωματώθηκε πλέον και τυπικά στη μεγάλη ερυθρόλευκη οικογένεια.

Ο Απόστολος στούλας, ξεκίνησε την πορεία του στο μπάσκετ από ηλικία μόλις πέντε ετών στις του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου. Κατόπιν και μέχρι 14 ετών, αγωνίστηκε στις της ς Βόλου.

Στη συνέχεια έπαιξε στην παιδική ομάδα του Αιολικού Βόλου, ενώ τα έξι τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην αντρική και εφηβική ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου, όπου και είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Απόστολος Κωστούλας διακρίνεται τόσο για τις ηγετικές του ικανότητες, όσο και για την ευχέρειά του στο σκοράρισμα.

Αναμένεται να βοηθήσει ουσιαστικά την προσπάθεια του Ολυμπιακού Βόλου στην εξαιρετική πορεία που ήδη διαγράφει στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ' Εθνικής.

Η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου, η τεχνική ηγεσία, ο έφορος και οι της αντρικής ομάδας, καλωσορίζουν τον Απόστολο Κωστούλα και του εύχονται να είναι γερός και να συμβάλλει αποφασιστικά στην επίτευξη των κοινών στόχων του τμήματος.

Επίσης, το αντρικό του Ολυμπιακού Βόλου, εύχεται Καλή Χρονιά με υγεία και επιτυχίες σε όλο τον αθλητικό κόσμο της ς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση