Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Δικαίωση Ολυμπιακού Βόλου από το ΑΣΕΑΔ για τον Απόστολο Κωστούλα
Δικαίωση Ολυμπιακού Βόλου από το ΑΣΕΑΔ για τον Απόστολο Κωστούλα

Δικαίωση Ολυμπιακού Βόλου από το ΑΣΕΑΔ για τον Απόστολο Κωστούλα

Με την έλευση του νέου χρόνου η ομάδ μπάσκετ του Ολυμπικού Βόλου, βάζει μια πολύ σημαντική προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό της. Πρόκειται για τον 19χρονο πλέι-μέηκερ Απόστολο Κωστούλα, ο οποίος δικαιώθηκε από το ΑΣΕΑΔ, στο οποίο είχε προσφύγει μετά τη διαμάχη του με τον Γ.Σ.Βόλου και ενσωματώθηκε πλέον και τυπικά στη μεγάλη ερυθρόλευκη οικογένεια.

Ο Απόστολος Κωστούλας, ξεκίνησε την του στο μπάσκετ από ηλικία μόλις πέντε ετών στις του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου. Κατόπιν και μέχρι 14 ετών, αγωνίστηκε στις της ς Βόλου.

Στη συνέχεια έπαιξε στην παιδική ομάδα του Αιολικού Βόλου, ενώ τα έξι τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην αντρική και εφηβική ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου, όπου και είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Απόστολος Κωστούλας διακρίνεται τόσο για τις ηγετικές του ικανότητες, όσο και για την ευχέρειά του στο σκοράρισμα.

Αναμένεται να βοηθήσει ουσιαστικά την προσπάθεια του Ολυμπιακού Βόλου στην εξαιρετική που ήδη διαγράφει στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ' Εθνικής.

Η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου, η τεχνική , ο έφορος και οι αθλητές της αντρικής ομάδας, καλωσορίζουν τον Απόστολο Κωστούλα και του εύχονται να είναι γερός και να συμβάλλει αποφασιστικά στην επίτευξη των κοινών στόχων του τμήματος.

Επίσης, το αντρικό του Ολυμπιακού Βόλου, εύχεται με υγεία και επιτυχίες σε όλο τον αθλητικό κόσμο της Μαγνησίας.

"Αλιεύοντας" την είδηση