Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Η διαιτολόγος-διατροφολόγος Πέπη Οικονόμου για την ανάγκη της σωστής διατροφής πριν αλλά και μετά από μία προπόνηση
Η διαιτολόγος-διατροφολόγος Πέπη Οικονόμου για την  ανάγκη της σωστής διατροφής πριν αλλά και μετά από μία προπόνηση

Η διαιτολόγος-διατροφολόγος Πέπη Οικονόμου για την ανάγκη της σωστής διατροφής πριν αλλά και μετά από μία προπόνηση

Μίλησε χθες στις μικρές αθλήτριες της Νίκης Βόλου

Το νέο αίμα -το μέλλον του της Νίκης Βόλου “δοκίμασε” μια διαφορετικού τύπου προπόνηση χθες το απόγευμα και μάλιστα πολύ χρήσιμη.

Συγκεκριμένα, η διαιτολόγος -διατροφολόγος Πέπη μίλησε στις μικρές αθλήτριες για την ανάγκη της σωστής διατροφής πριν αλλά και μετά από μία προπόνηση.

Τα κορίτσια άκουσαν με μεγάλο ενδιαφέρον ωφέλιμες για τον οργανισμό τους συμβουλές, δεδομένου μάλιστα ότι είναι σε ηλικία ανάπτυξης.

Η προπονήτρια των ακαδημιών βόλλεϋ της Νίκης Βόλου Σοφίαα Μπουμπούκη έγραψε σχετικά σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: “Ευχαριστούμε πολύ Pepi Oikonomou Διαιτολόγο – Διατροφολόγο για την σημερινή της στην προπόνησή μας για να ενημερώσει τις μικρές αθλήτριες της ομάδας μας σχετικά με την καθημερινή τους διατροφή πριν και μετά την προπόνηση!!”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επίτιμη διδάκτορα αναγορεύει το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας την Ξένια Καλογεροπούλου - https://t.co/Viz6TUiYeU… -

  • Μενδώνη για Γλυπτά Παρθενώνα: Διά της διπλωματικής οδού θα αναζητηθούν οι ημερομηνίες συνομιλιών με τη Βρετανία… - https://t.co/uXNlHjIpAw -

  • #Δάκης: Πέθανε ο γνωστός τραγουδιστής #Δάκης - https://t.co/mLTpBxAd5Z -

"Αλιεύοντας" την είδηση